Αθλητικά

Δυναμική διεθνής και εγχώρια παρουσία του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Κοζάνης σε αγώνες ορεινού τρεξίματος

Ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Κοζάνης συνέχισε και το φετινό καλοκαίρι τη σταθερή του παρουσία σε σημαντικούς αγώνες ορεινού τρεξίματος, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, επιβεβαιώνοντας τη διαρκή του ανάπτυξη και την αγωνιστική του δυναμική.

Σε διεθνές επίπεδο, αθλητές του συλλόγου συμμετείχαν σε διοργανώσεις στις Αυστριακές και Γαλλικές Άλπεις. Στις Αυστριακές Άλπεις, στον απαιτητικό αγώνα των 71,5 χιλιομέτρων, οι Δήμητρα Χαιροπούλου και Κυριάκος Τσακιλτζίδης κατάφεραν να τερματίσουν με επιτυχία, ολοκληρώνοντας μια ιδιαίτερα απαιτητική διαδρομή. Στις Γαλλικές Άλπεις, στον αγώνα των 13 χιλιομέτρων, η πρόεδρος του συλλόγου Ευαγγελία Μητράγκα-Νάτσινα και ο Ιωάννης Νάτσινας επίσης τερμάτισαν επιτυχώς, εκπροσωπώντας επάξια τον σύλλογο.

Στην εγχώρια αγωνιστική δράση, στον αγώνα Grammos Mountain Run, ο σύλλογος είχε συμμετοχές στα 21 χιλιόμετρα με τους Ιωάννη Τσολή και Άκη Παπαδέλη, καθώς και στα 10 χιλιόμετρα με τον Πάνο Μπότσογλου, οι οποίοι ολοκλήρωσαν τον αγώνα με επιτυχία. Παράλληλα, στη Λίμνη Κερκίνη, ο Γιάννης Τσιάρδας συμμετείχε στα 10 χιλιόμετρα, ο Γρηγόρης Λαζαρίδης στα 15 χιλιόμετρα, ενώ στα 6 χιλιόμετρα αγωνίστηκαν οι Αθανάσιος και Γεώργιος Κουτσός, ολοκληρώνοντας επίσης τις διαδρομές τους.

Η συνολική παρουσία των αθλητών επιβεβαιώνει τη συνεχή ενεργή συμμετοχή του συλλόγου σε σημαντικές διοργανώσεις ορεινού τρεξίματος και την αγάπη των μελών του για το άθλημα, σε κάθε επίπεδο δυσκολίας και σε κάθε γεωγραφικό σημείο.

Προτεινόμενα άρθρα για εσένα

Αθλητικά

Διαφθορά και ποδόσφαιρο στο στοίχημα

Ποιοι αγώνες είναι συνήθως ύποπτοι Για τους παίκτες του στοιχήματος, μία από τις χειρότερες καταστάσεις που μπορεί να βιώσουν είναι
Αθλητικά

Βόμβα Γιαννακόπουλου: Προς πώληση η ΚΑΕ ΠΑΟ για €25 εκατ.

Την πρόθεσή του να αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό αποκάλυψε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος. Ο ισχυρός άνδρας του μπασκετικού «τριφυλλιού» έριξε «βόμβα», κατά