Αθλητικά

Φιλαθλητικός Κοζάνης Στίβος:Χρυσός Πανελληνιονίκης ο Βασίλης Ράπτης στον ακοντισμό

Χρυσός Πανελληνιονίκης ο Ράπτης Βασίλης στον ακοντισμό, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ23 , που πραγματοποιήθηκε στις Σέρρες 11-12 Ιούλιου. Με βολή στα 62,80μ που αποτελεί ατομικό του ρεκόρ και σε έναν αγώνα με ιδιαίτερες συνθήκες ,λόγω της έντονης βροχόπτωσης, ο Βασίλης ανταποκρίθηκε επάξια κερδίζοντας την πρώτη θέση.

Στην ίδια διοργάνωση η Μαυροματίδου Αγάπη επίσης με ατομικό ρεκόρ  και  βολή στα 47,26μ κατέλαβε την 4η θέση στη δισκοβολία.

Συγχαρητήρια στα δύο παιδιά μας και τον προπονητή τους Παπαστέργιο Παναγιώτη, που εκπροσώπησαν τόσο τον σύλλογό μας όσο και την πόλη μας.

Καλή επιτυχία στον επόμενό σας αγώνα, στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Ανδρών/Γυναικών στο Βόλο.

Προτεινόμενα άρθρα για εσένα

Αθλητικά

Διαφθορά και ποδόσφαιρο στο στοίχημα

Ποιοι αγώνες είναι συνήθως ύποπτοι Για τους παίκτες του στοιχήματος, μία από τις χειρότερες καταστάσεις που μπορεί να βιώσουν είναι
Αθλητικά

Βόμβα Γιαννακόπουλου: Προς πώληση η ΚΑΕ ΠΑΟ για €25 εκατ.

Την πρόθεσή του να αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό αποκάλυψε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος. Ο ισχυρός άνδρας του μπασκετικού «τριφυλλιού» έριξε «βόμβα», κατά