Κοζάνη

Συνάντηση συνεργασίας βουλευτών της ΝΔ με τον κ.Κωστή Μουσουρούλη

Συνάντηση συνεργασίας πραγματοποίησαν σήμερα το απόγευμα οι «ενεργειακοί» βουλευτές της Δυτικής Μακεδονίας, Γ. Αντωνιάδης, Σ. Κωνσταντινίδης, Π. Βρυζίδου, Μ. Παπαδόπουλος, Γ. Αμανατίδης,  με τον συντονιστή του σχεδίου για τη Δίκαιη Μετάβαση, Κωστή Μουσουρούλη, κατά την οποία συζητήθηκαν διεξοδικά ζητήματα, σχετικά με την προετοιμασία του master plan για τη Δίκαιη Μετάβαση, τα χρηματοδοτικά εργαλεία, όπως διαμορφώνονται μετά από την διαφαινόμενη αύξηση των πόρων από το Just Transition Fund, αλλά και τη διαδικασία διαβούλευσης και επεξεργασίας επενδυτικών προτάσεων και ζητημάτων ιδιαίτερου ενδιαφέροντος, όπως οι τηλεθερμάνσεις των Π.Ε. Κοζάνης και Φλώρινας.

Το επόμενο διάστημα, οι εργασίες σχετικά με την υπόθεση της απολιγνιτοποίησης και της Δίκαιης Μετάβασης, αναμένεται να κορυφωθούν και αναλόγως θα εντατικοποιηθούν οι εργασίες των πολιτικών εκπροσώπων της περιοχής με τον συντονιστή και τους άλλους εμπλεκόμενους φορείς.

Προτεινόμενα άρθρα για εσένα

Κοζάνη

Επαναλειτουργία των ΚΔΑΠ-ΜΕΑ του Δήμου Κοζάνης

Ανακοινώνεται ότι στο πλαίσιο επαναλειτουργίας των Κ.Δ.Α.Π και σύμφωνα με την Δ/11/οικ:20728/709 εγκύκλιο του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, από
Ειδήσεις Κοζάνη

Συνελήφθησαν 5 ανήλικοι και ένας 18χρονος στην Πτολεμαΐδα για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών

Συνελήφθησαν χθες (29-05-2020) το βράδυ σε περιοχή της Πτολεμαΐδας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Εορδαίας, σε συνεργασία με