Connect with us

Π. Βρυζίδου: Ομιλία στην ολομέλεια της Βουλής για την Ενίσχυση της Ψηφιακής Διακυβέρνησης

ΚΟΖΑΝΗ

Π. Βρυζίδου: Ομιλία στην ολομέλεια της Βουλής για την Ενίσχυση της Ψηφιακής Διακυβέρνησης

Από την ομιλία της Παρασκευής Βρυζίδου Βουλευτή Ν. Κοζάνης στη συζήτηση σχεδίου νόμου του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης: «Επιτάχυνση και απλούστευση της Ενίσχυσης οπτικοακουστικών έργων, Ενίσχυση της Ψηφιακής Διακυβέρνησης και άλλες διατάξεις» στις 13/07/2020.
«Η χώρα μας για να ξεπεράσει την οικονομική κρίση πρέπει να εκσυγχρονιστεί σε πολλούς τομείς. Η ψηφιακή διακυβέρνηση είναι ένα κεφάλαιο στο οποίο μπορούμε να τα καταφέρουμε. Δεν απαιτείται βαριά βιομηχανία. Δεν απαιτούνται πράγματα τα οποία δεν διαθέτει η χώρα μας.
Χρειάζονται επιστήμονες. Χρειάζεται οργάνωση. Χρειάζεται η πολιτική βούληση. Το προηγούμενο διάστημα απέδειξε ότι το αρμόδιο Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης, έχει αυτή τη δυνατότητα και μπορεί να φέρει αποτέλεσμα
και να το καταφέρει πάρα πολύ καλά.
Ας το τολμήσουμε, λοιπόν, σε όλα τα επίπεδα και ας το στηρίξει το σύνολο της Βουλής, γιατί έτσι θα μπορούμε να κάνουμε το βήμα μπροστά, θα μπορέσουμε να στηρίξουμε τη χώρα μας, να καταπολεμήσουμε την ανεργία και να κάνουμε και εξαγωγή αυτών των υπηρεσιών για να μπορέσουμε να ανορθωθούμε και οικονομικά».

Click to comment

ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

More in ΚΟΖΑΝΗ

APXH