Connect with us

Αμεση απάντηση του αντιδημάρχου Γρεβενών Χ. Τριγώνη σε Κασαπίδη και Φωλίνα για τον δρόμο στο Χιονοδρομικό κέντρο βασιλιτσας

ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

Αμεση απάντηση του αντιδημάρχου Γρεβενών Χ. Τριγώνη σε Κασαπίδη και Φωλίνα για τον δρόμο στο Χιονοδρομικό κέντρο βασιλιτσας

Ολα ξεκίνησαν όταν ο αντιπεριφερειάρχης Γρεβενών Αθανάσιος Φωλίνας κοινοποίησε στην ομάδα του fb “Ζούμε Γρεβενά” την  αναρτησή του Περιφερειάρχη Γ. Κασαπίδη ο οποίος αναρτώντας φωτογραφίες τόνιζε οτι η συντήρηση του  δρόμου σε μια ιδιαίτερα δύσκολη ορεινή διαδρομή των Γρεβενών, από τον οικισμό της Σμίξης έως το χιονοδρομικό κέντρο γίνεται απο την Περιφέρεια μετα απο προγραμματική σύμβαση κλπ.

Στην ανάρτηση του Περιφερειάρχη απάντησε άμεσα ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών υπηρεσιών του Δήμου Γρεβενων Χρήστος Τριγώνης ο οποίος παρέθεσε ολο το ιστορικό της χρηματοδότησης του έργου πάνω απο 1 εκ € που έγινε απο ίδια χρήματα του δήμου και του υπουργείου Υποδομών απο την προηγούμενη κυβέρνηση και οτο το έργο υλοποίησε ο δήμος το 2020.

Για την ιστορία και την αλήθεια.
Αναφέρει ο κ. Τριγώνης: Το συγκεκριμένο έργο εκτελέσθηκε αποκλειστικά από τον Δήμο Γρεβενών με π/υ 1.065.000€ που χρηματοδοτήθηκε κατά 900.000€ από το υπουργείο υποδομών με ενέργειες του τότε Βουλευτή Μπγιάλας Χρήστος και κατά το υπόλοιπο από ίδιους πόρους του Δήμου.
Καμία εμπλοκή της περιφέρειας Δυτ. Μακεδονίας.
Δημοπρατήθηκε το 2019 και ολοκληρώθηκε το καλοκαίρι του 2021 με ανάδοχο την ΕΓΝΑΤΙΑ ΑΤΕΒΕ.
Θέλω να πιστεύω ότι κάποιοι λάθος πληροφόρησαν τον Περιφερειάρχη”.

Αν και έχουν παρέλθει δύο μέρες απο την απάντηση του αντιδημάρχου Γρεβενων τόσο ο Αντιπεριφερειάρχης Αθ. Φωλίνας οσο και ο περιφερειάρχης Γ. Κασαπίδης δεν διέψευσαν με σχολιό τους τα λεγόμενα του αντιδημάρχου.

www.vetonews.gr

Continue Reading
You may also like...

More in ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

APXH