Αθλητικά

Από το μοιραίο τρένο των Τεμπών στις έξι κορυφαίες του κόσμου

Η Εμμανουέλα Κατζουράκη έγινε η πρώτη Ελληνίδα που προκρίνεται σε τελικό σκιτ Ολυμπιακών Αγώνων έχοντας μάλιστα και την καλύτερη επίδοση των προκριματικών. Στον τελικό η Κατζουράκη πήρε την 5η θέση.

Παρά το γεγονός ότι δεν κατάφερε να διατηρήσει τον εξαιρετικό ρυθμό των προκριματικών, όπου είχε πετύχει 122/125 βολές, η Κατζουράκη ολοκλήρωσε τον τελικό με 23/30 πόντους, αποδεικνύοντας το ταλέντο και την ψυχραιμία της.

Αξιοσημείωτο είναι ότι η Σλοβάκα Μπαρτέκοβτα αποκλείστηκε στον πρώτο γύρο του τελικού, έχοντας μόλις 17/20 βολές.

Η Εμμανουέλα ήταν στο μοιραίο τρένο των Τεμπών, αλλά είχε την τύχη να βρίσκεται στα πίσω βαγόνια της αμαξοστοιχίας και είχε τραυματιστεί ελαφρά.

«Είναι μια πολύ ιδιαίτερη στιγμή. Είχαμε ένα πολύ δύσκολο ταξίδι, πολλά πράγματα εκτός προγράμματος, κάναμε ό,τι μπορούσαμε να είμαστε έτοιμοι αλλά είναι εξαιρετικό ότι αυτή η προσπάθεια απέφερε καρπούς. Θέλω λίγο ακόμη να συνειδητοποιήσω, θεωρώ ότι στον τελικό θα το νιώσω ότι είμαι εκεί. Είναι εξαιρετικό συναίσθημα να είμαι στις έξι καλύτερες του κόσμου, είμαι πολύ περήφανη, έχουμε μια πολύ μεγάλη ομάδα που με στηρίζει, με πρώτο τον προπονητή μου», τόνισε.

Προτεινόμενα άρθρα για εσένα

Αθλητικά

Διαφθορά και ποδόσφαιρο στο στοίχημα

Ποιοι αγώνες είναι συνήθως ύποπτοι Για τους παίκτες του στοιχήματος, μία από τις χειρότερες καταστάσεις που μπορεί να βιώσουν είναι
Αθλητικά

Βόμβα Γιαννακόπουλου: Προς πώληση η ΚΑΕ ΠΑΟ για €25 εκατ.

Την πρόθεσή του να αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό αποκάλυψε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος. Ο ισχυρός άνδρας του μπασκετικού «τριφυλλιού» έριξε «βόμβα», κατά