Connect with us

ΦΣ Κοζάνη: Φιλικό της πρώτης ομάδας με την Κ19

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΦΣ Κοζάνη: Φιλικό της πρώτης ομάδας με την Κ19

Πραγματοποιήθηκε ακόμη ένα φιλικό προετοιμασίας, ως αγωνιστικό τεστ μεταξύ της πρώτης ομάδας και της Κ19, στο πλαίσιο της κοινής αξιολόγησης της πορείας όλων των ποδοσφαιριστών μας.

Οι προπονητές της ΠΑΕ Κοζάνης κ. Διγκόζης και της Κ-19 κ.κ Παρασκευάς και Τσέπουρας είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν παίκτες και σχήματα ώστε οι ομάδες να είναι έτοιμες στις προσεχείς αγωνιστικές υποχρεώσεις.

Με την ομάδα μας ΠΑΕ ΦΣ Κοζάνη, να έχει ρεπό το Σαββατοκύριακο στα πλαίσια της 12ης αγωνιστική τελευταίας του Α’ γύρου  προετοιμάζεται για το αναβληθέν  παιχνίδι της 10ης αγωνιστικής  με την ΑΕΚ Β  που θα διεξαχθεί την ερχόμενη Τετάρτη 13/12 .

Ενώ η ομάδα Κ19 μετά και την νέα αναβολή στο πρωτάθλημα είναι μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία για τους νεαρούς ποδοσφαιριστές να έρθουν ακόμη πιο κοντά στην ομάδα της ΠΑΕ και οι νεαροί ποδοσφαιριστές να αναδείξουν το ταλέντο τους. Για ακόμη μια φορά θα θέλαμε να ευχαριστούμε τους γονείς των ταλαντούχων νεαρών και εγγυόμαστε για το επίπεδο της δουλειάς με την οποία θα προσπαθήσουμε να ταυτίσουμε το όραμά της ΠΑΕ ΦΣ Κοζάνη με τα όνειρά των παιδιών τους. 

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

More in ΑΘΛΗΤΙΚΑ

APXH