Κοζάνη

Το Μουσικό Σχολείο Σιάτιστας στο 1ο Καρδιολογικό Συνέδριο

Η μουσική θεραπεύει, ψυχαγωγεί και ωφελεί τα μέγιστα την υγεία του ανθρώπου. Με αφορμή αυτό και με διάθεση συμμετοχής, οι μαθήτριες της β γυμνασίου συμμετείχαν στην έναρξη του 1ου Περιφερειακού Συνεδρίου Καρδιολογίας, το απόγευμα της Παρασκευής 5 Απριλίου 2024 στο αμφιθέατρο του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας στην Κοζάνη. Παρουσίασαν μια σειρά από ελληνικά και ξένα φωνητικά κομμάτια και αποτέλεσαν την εισαγωγή στις εξαιρετικές επιστημονικές εισηγήσεις που ακολούθησαν.

Το Μουσικό Σχολείο Σιάτιστας «Κωνσταντίνος και Ελένη Παπανικολάου» συγχαίρει τις μαθήτριες Ευαγγελία Βλάμη και Ναόμι Ρέπα για τη συμμετοχή τους και ευχαριστεί θερμά τον ιατρό κ. Λαμπρόπουλο, Διευθυντή της Καρδιολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου Κοζάνης για την τιμητική πρόσκληση στην έναρξη του συνεδρίου.

Προτεινόμενα άρθρα για εσένα

Κοζάνη

Επαναλειτουργία των ΚΔΑΠ-ΜΕΑ του Δήμου Κοζάνης

Ανακοινώνεται ότι στο πλαίσιο επαναλειτουργίας των Κ.Δ.Α.Π και σύμφωνα με την Δ/11/οικ:20728/709 εγκύκλιο του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, από
Ειδήσεις Κοζάνη

Συνελήφθησαν 5 ανήλικοι και ένας 18χρονος στην Πτολεμαΐδα για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών

Συνελήφθησαν χθες (29-05-2020) το βράδυ σε περιοχή της Πτολεμαΐδας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Εορδαίας, σε συνεργασία με