Connect with us

Δήμος Κοζάνης: 90 στειρώσεις αδέσποτων ζώων συντροφιάς έχουν προγραμματιστεί για το τριήμερο 8, 9 & 10 Απριλίου

Uncategorized

Δήμος Κοζάνης: 90 στειρώσεις αδέσποτων ζώων συντροφιάς έχουν προγραμματιστεί για το τριήμερο 8, 9 & 10 Απριλίου

Ο Δήμος Κοζάνης εκφράζει από καρδιάς ένα μεγάλο και ειλικρινές ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στους δημότες που ανταποκρίθηκαν μαζικά σε μια ακόμη δράση δωρεάν προγραμματισμένων στειρώσεων αδέσποτων ζώων συντροφιάς αλλά και σε όλους τους εθελοντές φιλόζωους, οι οποίοι διαχρονικά στηρίζουν αυτές τις προσπάθειες.

Πιο συγκεκριμένα, η νέα δράση θα διεξαχθεί από τη Δευτέρα 8 έως και την Τετάρτη 10 Απριλίου 2024 στον χώρο του Δημοτικού Κτηνιατρείου (Λευκόβρυση), υπό την αιγίδα και την πλήρη υποστήριξη του Μη Κερδοσκοπικού Οργανισμού «Tierarzte-pool».

Συνολικά, θα πραγματοποιηθούν 90 στειρώσεις αδέσποτων σκύλων και γατών σε προγραμματισμένα ραντεβού, περιλαμβάνοντας, επίσης δωρεάν, σημάνσεις, εμβολιασμούς και αποπαρασιτώσεις.

Σημειώνεται ότι για τη στείρωση απαιτείται η μεταφορά του αδέσποτου ζώου από τον πολίτη στο Δημοτικό Κτηνιατρείο, την ημέρα και ώρα που έχει κλειστεί το ραντεβού ενώ από τη δράση θα αποκλειστούν όσα ζώα διαχειρίζονται ως δεσποζόμενα. Υπενθυμίζεται ότι υπάρχει δυνατότητα υιοθεσίας του αδέσποτου ζώου εφόσον ο πολίτης το επιθυμεί.

Κλείνοντας, η Δημοτική Αρχή ενημερώνει τους ενδιαφερόμενους ότι δρομολογεί έναν νέο κύκλο δωρεάν στειρώσεων αδέσποτων ζώων συντροφιάς μέσα στον Μάιο, διάρκειας μιας εβδομάδας, προκειμένου να πραγματοποιηθεί ακόμη  μεγαλύτερος αριθμός στειρώσεων, σημάνσεων, εμβολιασμών και αποπαρασιτώσεων.

Γραφείο Τύπου

Δήμου Κοζάνης

 

More in Uncategorized

APXH