Connect with us

Τουρισμός για όλους: Ποιοι θα λάβουν 250.000 επιταγές διακοπών

ΕΛΛΑΔΑ

Τουρισμός για όλους: Ποιοι θα λάβουν 250.000 επιταγές διακοπών

Οι υποψήφιοι των οποίων το ΑΦΜ λήγει σε 6 και 7 θα μπορούν να υποβάλουν σήμερα Πέμπτη, 2Ιουλίου αίτησης συμμετοχής στο πρόγραμμα του Υπουργείου Τουρισμού με τίτλο «Τουρισμός Για Όλους».

Οι δηλώσεις συμμετοχής των δικαιούχων, η υποβολή των οποίων θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 5 Ιουλίου, θα υποβάλλονται αποκλειστικά μέσω της ηλεκτρονικής εφαρμογής www.tourism4all.gov.gr. Οι αιτήσεις θα γίνονται με βάση το τελευταίο ψηφίο του ΑΦΜ στις εξής ημερομηνίες:

  • Δευτέρα, 29 Ιουνίου και Τρίτη, 30 Ιουνίου – ΑΦΜ που λήγουν σε 0 – 1 – 2
  • Τετάρτη, 1η Ιουλίου – ΑΦΜ που τελειώνουν σε 3 – 4 – 5
  • Πέμπτη, 2 Ιουλίου – ΑΦΜ που λήγουν σε 6 – 7
  • Παρασκευή, 3 Ιουλίου – ΑΦΜ που λήγουν σε 8 – 9

Ως δικαιούχοι του προγράμματος ορίζονται όλα τα φυσικά πρόσωπα τα οποία έχουν υποβάλει Δήλωση Φορολογίας Εισοδήματος Φυσικών Προσώπων για το φορολογικό έτος 2018 σύμφωνα με τη Δημόσια Πρόσκληση.

Υπενθυμίζεται πως με το πρόγραμμα «Τουρισμός Για Όλους», η ελληνική κυβέρνηση διαθέτει 30 εκατομμύρια ευρώ από τον κρατικό προϋπολογισμό προκειμένου να δοθεί η ευκαιρία σε 250.000δικαιούχους και ωφελούμενούς τους να πραγματοποιήσουν σχεδόν μία εβδομάδα διακοπών σε μια σειρά από προορισμούς, σε όλη τη χώρα.

Το ύψος της οικονομικής αξίας του e-voucher που αποτελεί την επιδότηση του δικαιούχου και των ωφελουμένων αυτού, είναι το 50% ή 60% για τις κατηγορίες ατόμων με ποσοστό νοητικής ή σωματικής αναπηρίας τουλάχιστον 67%, της δηλωθείσας από τον πάροχο τιμής διανυκτέρευσης κατ’ άτομο, όπως αυτή δηλώθηκε κατά τη διαδικασία υποβολής αίτησης συμμετοχής του στο πρόγραμμα, με ανώτατο όριο κατ’ άτομο (δικαιούχο ή ωφελούμενο) και ανά διανυκτέρευση τα 30 ευρώ και την προϋπόθεση της διαμονής των 4 διανυκτερεύσεων.

Πατήστε το κουμπί «Δείτε το έγγραφο» για να διαβάσετε τις αναλυτικές οδηγίες της πλατφόρμας.

Click to comment

ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

More in ΕΛΛΑΔΑ

APXH