Connect with us

Συνελήφθη o 59χρονος στα Γρεβενά – Κατηγορείται ότι σκότωσε τη μητέρα του – Βιαζόταν και να την κηδέψει!

ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

Συνελήφθη o 59χρονος στα Γρεβενά – Κατηγορείται ότι σκότωσε τη μητέρα του – Βιαζόταν και να την κηδέψει!

Σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ, η ιατροδικαστική έκθεση έδειξε ότι ο θάνατος της 83χρονης προήλθε από ασφυξία – Βιαζόταν ο γιος της να κάνει την κηδεία.

Μια περίεργη υπόθεση είναι σε εξέλιξη στο Κοσμάτι Γρεβενών, με την Αστυνομία να συλλαμβάνει έναν άνδρα 59 ετών, η μητέρα του οποίου βρέθηκε νεκρή (από τον ίδιο κατά δήλωσή του) μέσα στο σπίτι τους.

Ο 59χρονος φέρεται να είχε δηλώσει στις αρχές ότι βρήκε την μητέρα του, ηλικίας 83 ετών, στο σπίτι τους χωρίς τις αισθήσεις της. Όπως διαπίστωσαν οι αστυνομικοί η ηλικιωμένη ήταν νεκρή και κατόπιν εισαγγελικής εντολής ζητήθηκε η διενέργεια νεκροψίας- νεκροτομής.

Ο 59χρονος δεν βρέθηκε στο σπίτι, η αστυνομία τον αναζήτησε και νωρίτερα τον συνέλαβε, με το greveniotis.gr να κάνει λόγο για εγκληματική ενέργεια, καθώς σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση, ο θάνατος της 83χρονης Β.Π. προήλθε από ασφυξία.

Ο 59χρονος κρατείται στο Αστυνομικό Τμήμα Γρεβενών και αύριο θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα.

Σύμφωνα με ένα άλλο τοπικό ΜΜΕ των Γρεβενών, το aetos-grevena.blogspot.com, ο γιος της άτυχης γυναίκας πήγε χθες σε γραφείο τελετών και ζήτησε να γίνει άμεσα η κηδεία της μητέρας του. Αυτό προβλημάτισε την αστυνομία, η οποία σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η ιστοσελίδα, γνώριζε πως ο συγκεκριμένος άνδρας είχε δολοφονήσει το 1993 την γιαγιά του στο ίδιο χωριό και γι’ αυτό ζήτησαν να γίνει νεκροψία-νεκροτομή της θανούσας!

Continue Reading
You may also like...

More in ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

APXH