Connect with us

Συναγερμός από τον ΕΟΦ: Αυτά τα προϊόντα δεν έχουν άδεια κυκλοφορίας!

ΕΛΛΑΔΑ

Συναγερμός από τον ΕΟΦ: Αυτά τα προϊόντα δεν έχουν άδεια κυκλοφορίας!

Σήμα κινδύνου εκπέμπει ο Εθνικός Οργανισμός Φαρμάκων αναφορικά με την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα μίας μερίδας φαρμάκων, τα οποία διατίθενται μέσω μίας συγκεκριμένης ιστοσελίδας, και τα προϊόντα αυτά δεν έχουν άδεια κυκλοφορίας!

Ο ΕΟΦ εφιστά την προσοχή των καταναλωτών στην διακίνηση προϊόντων μέσω της ιστοσελίδας, goldhair.gr, με δραστική ουσία τη μινοξιδίλη, μόνη της ή σε συνδυασμό με κετοκοναζόλη, με ένδειξη για τη θεραπεία της τριχόπτωσης τόσο για άνδρες όσο και για γυναίκες και τη θεραπεία μυκητιάσεων και λοιμώξεων που επηρεάζουν το τριχωτό της κεφαλής. Εκτός από την αναφερόμενη ιστοσελίδα, διαφημίζονται στο κοινό και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: Facebook (goldhair.gr), Ιnstagram (goldhair.gr) και Υοutube (Goldhair Τριχόπτωση;; -Αραιωση;; Τέλος!).

Επισημαίνεται ότι κατά την παραγγελία των προϊόντων μέσω των ιστοσελίδων, οι καταναλωτές καλούνται να συμπληρώσουν τα στοιχεία τους σε μια έτοιμη φόρμα παραγγελίας, χωρίς να γνωρίζουν την εταιρεία που έχει τη νομική ευθύνη του προϊόντος. Οι καταναλωτές καλούνται σε επαγρύπνηση, ώστε, σε περίπτωση που περιέλθoυν στην κατοχή τους, να μην τα χρησιμοποιήσουν και να ενημερώσουν άμεσα τον ΕΟΦ.

Continue Reading
You may also like...

More in ΕΛΛΑΔΑ

APXH