Κοζάνη

Συνάντηση του Δημάρχου Σερβίων Χρήστου Ελευθερίου με το νέο Περιφερειακό Συμπαραστάτη του Πολίτη Ιωάννη Μπαλαμπανίδη

Με το νέο Περιφερειακό Συμπαραστάτη του Πολίτη και της Επιχείρησης της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας Ιωάννη Μπαλαμπανίδη συναντήθηκε την Παρασκευή 12 Απριλίου 2024, ο Δήμαρχος Σερβίων Χρήστος Ελευθερίου.

Ανάμεσα στα θέματα που συζητήθηκαν περιλάμβαναν την υποστήριξη της τοπικής επιχειρηματικότητας, την προώθηση των συμφερόντων των πολιτών, την ενίσχυση της δημοκρατίας και της διαφάνειας στη δημόσια διοίκηση και την ενίσχυση των κοινωνικών υπηρεσιών της περιοχής.

Ο Δήμαρχος αφού ευχήθηκε στον κ. Μπαλαμπανίδη καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα, τόνισε την προθυμία του για στενότερη συνεργασία με την Περιφέρεια, προκειμένου να εξασφαλιστούν τα δικαιώματα των πολιτών. Από την πλευρά του, ο κ. Μπαλαμπανίδης εξέφρασε την θέληση να στηρίξει το δήμο και τους πολίτες σε θέματα όπου βρίσκουν προσκόμματα από τις υπηρεσίες της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας.

Η συνάντηση θεωρήθηκε πολύ εποικοδομητική, με την επίσημη δήλωση των δύο παραγόντων για στενότερη συνεργασία.

Προτεινόμενα άρθρα για εσένα

Κοζάνη

Επαναλειτουργία των ΚΔΑΠ-ΜΕΑ του Δήμου Κοζάνης

Ανακοινώνεται ότι στο πλαίσιο επαναλειτουργίας των Κ.Δ.Α.Π και σύμφωνα με την Δ/11/οικ:20728/709 εγκύκλιο του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, από
Ειδήσεις Κοζάνη

Συνελήφθησαν 5 ανήλικοι και ένας 18χρονος στην Πτολεμαΐδα για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών

Συνελήφθησαν χθες (29-05-2020) το βράδυ σε περιοχή της Πτολεμαΐδας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Εορδαίας, σε συνεργασία με