Connect with us

Επιτυχημένος ο 1ος Αγώνας Ορεινού Τρεξίματος «Kastra Mountain Trail» στα Σέρβια Κοζάνης

ΚΟΖΑΝΗ

Επιτυχημένος ο 1ος Αγώνας Ορεινού Τρεξίματος «Kastra Mountain Trail» στα Σέρβια Κοζάνης

Με μεγάλη χαρά και επιτυχία ολοκληρώθηκε ο 1ος Αγώνας Ορεινού Τρεξίματος «Kastra Mountain Trail», που διοργάνωσε ο Δήμος Σερβίων σε συνεργασία με την Εθελοντική Ομάδα «Τρεχαλάκηδες Σερβίων», ένας αγώνας αφιερωμένος στη μνήμη του Θεόδωρου «Τέο» Χατζή, στο εντυπωσιακό τοπίο των Σερβίων Κοζάνης.

Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε με μεγάλη συμμετοχή και ενθουσιασμό από τους αθλητές και τους φίλους του ορεινού τρεξίματος.

Περισσότεροι από 700 αθλητές από διάφορες περιοχές της Ελλάδας και του εξωτερικού συμμετείχαν στις διαφορετικές διαδρομές του αγώνα, ανακαλύπτοντας την ομορφιά και την πρόκληση του ορεινού τρεξίματος στην περιοχή μας.

Οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να διασχίσουν εκπληκτικά μονοπάτια με εκπληκτική θέα στον καταπράσινο τοπίο των Σερβίων, περνώντας από ιστορικά τοπία, όπως τη Βυζαντινή Καστροπολιτεία.

Η εκδήλωση συνοδεύτηκε από την παρουσία θερμής ενθάρρυνσης και υποστήριξης από τους κατοίκους των Σερβίων και όχι μόνο, προσφέροντας μια μοναδική αίσθηση φιλοξενίας σε όλους τους συμμετέχοντες.

Ο Δήμος Σερβίων εκφράζει τις ειλικρινείς του ευχαριστίες σε όλους τους αθλητές, τους εθελοντές, τους χορηγούς και τους φιλάθλους που συνέβαλαν στην επιτυχία αυτού του σπουδαίου γεγονότος. Με την υποστήριξή σας, ανυπομονούμε να δούμε τον αγώνα να μεγαλώνει και να εξελίσσεται σε έναν από τους κορυφαίους ορεινούς αγώνες της χώρας.

More in ΚΟΖΑΝΗ

APXH