Connect with us

Συνάντηση του δημάρχου Κοζάνης Λάζαρου Μαλούτα με εκπροσώπους του δικτύου «Ελεύθεροι Νέοι»

ΚΟΖΑΝΗ

Συνάντηση του δημάρχου Κοζάνης Λάζαρου Μαλούτα με εκπροσώπους του δικτύου «Ελεύθεροι Νέοι»

Στο Δημαρχείο υποδέχτηκε, ο δήμαρχος Κοζάνης Λάζαρος Μαλούτας, τους «Ελεύθερους Νέους», το πρωί της Τρίτης 25 Μαΐου, στο πλαίσιο της περιοδείας “on the road” που πραγματοποιούν στη Βόρεια Ελλάδα. Η δράση έχει την υποστήριξη του Ιδρύματος Φρίντριχ Νάουμαν, ενός από τα μεγαλύτερα πολιτικά ιδρύματα στην Ευρώπη.

Κεντρικά θέματα της συζήτησης αποτέλεσαν η απολιγνιτοποίηση, η η Τοπική Ανάπτυξη, ο ρόλος της Αυτοδιοίκησης, καθώς και τα τοπικά προϊόντα. Στο περιθώριο της συνάντησης η ομάδα παρουσίασε το έργο του δικτύου, ενώ διερευνήθηκαν προοπτικές συνεργασίας.

Να σημειωθεί ότι η ομάδα νέων του δικτύου ταξιδεύει στον άξονα της Εγνατίας με στόχο να γνωρίσει τις τοπικές κοινωνίες και να συνομιλήσει μαζί τους για την Ελλάδα της επόμενης ημέρας, χωρίς η δράση να έχει κομματικό ή πολιτικό χαρακτήρα.

Το απόγευμα της Τρίτης 25 Μαϊου, στις 19:00, στην κεντρική πλατεία της πόλης, οι «Ελεύθεροι Νέοι» θα πραγματοποιήσουν εκδήλωση με Θέμα: «200 χρόνια από την Επανάσταση, 40 χρόνια στην ΕΕ». Η δράση τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Κοζάνης.

More in ΚΟΖΑΝΗ

APXH