Connect with us

Συνάντηση του Δημάρχου Εορδαίας με το Προεδρείο του Δ.Σ. του ΚΤΕΛ Ν. Κοζάνης

ΚΟΖΑΝΗ

Συνάντηση του Δημάρχου Εορδαίας με το Προεδρείο του Δ.Σ. του ΚΤΕΛ Ν. Κοζάνης

Το αίτημα από πλευράς Δήμου Εορδαίας για δημιουργία δρομολογίου Πτολεμαΐδα-Έδεσσα, ήταν κυρίως το αντικείμενο της συνάντησης που είχε σήμερα το πρωί ο Δήμαρχος Παναγιώτης Πλακεντάς με την διοίκηση της «Υπεραστικό ΚΤΕΛ Ν. Κοζάνης  Α.Ε.» και πιο συγκεκριμένα τον Πρόεδρο Νικόλαο Τσέτσινα, τον Αντιπρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο Νικόλαο Λάμπρου και το μέλος του Δ.Σ. Παναγιώτη Τσότσο.

Μία τέτοια εξέλιξη θα εξυπηρετήσει όλους τους πολίτες της Εορδαίας που θέλουν να μετακινηθούν προς το Νομό Πέλλας, ενώ θα αποτελέσει λύση στο μεγάλο πρόβλημα των μετακινήσεων που αντιμετωπίζουν οι  κάτοικοι των Κοινοτήτων Μεσόβουνου και Πύργων, της Δημοτικής Ενότητας Βερμίου, οι οποίες δυστυχώς δεν εξυπηρετούνται από τα Αστικά δρομολόγια.

Η διοίκηση του ΚΤΕΛ Ν. Κοζάνης διαβεβαίωσε ότι θα εξετάσει θετικά το αίτημα δημιουργίας γραμμής Πτολεμαΐδα-Έδεσσα, αναζητώντας τον προσφορότερο τρόπο τόσο για την εταιρεία όσο και για το κοινό. Ακόμα συζητήθηκαν θέματα που αφορούν την συνολικότερη λειτουργία του ΚΤΕΛ Ν. Κοζάνης στην Εορδαία και ειδικότερα η λύση του ζητήματος με το ηλεκτρονικό σύστημα κράτησης εισιτηρίων το οποίο υπολειτουργεί και η βελτίωση της εξυπηρέτησης των πολιτών από το Σταθμό Πτολεμαΐδας, καθώς και τρόποι με τους οποίους μπορούν να συνεργαστούν οι δύο φορείς.

Στο τέλος της συνάντησης διαπιστώθηκε η διάθεση και η βούληση όλων των εμπλεκομένων μερών να ενισχυθεί το κοινωνικό αγαθό της συγκοινωνίας για κάθε πολίτη, ενώ τόσο ο Παναγιώτης Πλακεντάς όσο και τα μέλη της διοίκησης των ΚΤΕΛ Ν. Κοζάνης συμφώνησαν να διατηρήσουν ένα ανοιχτό δίαυλο επικοινωνίας, με σκοπό την άμεση αντιμετώπιση προβλημάτων που μπορεί να προκύψουν αναφορικά με το παραγόμενο μεταφορικό έργο μέσα στα διοικητικά όρια της Εορδαίας.

Για αυτό το λόγο το αμέσως προσεχές διάστημα θα γίνει συνάντηση σε επίπεδο αρμόδιων υπηρεσιών, η οποία θα εξειδικεύσει τους τρόπους συνεργασίας των δύο πλευρών.

Continue Reading
You may also like...

More in ΚΟΖΑΝΗ

APXH