Connect with us

Στο νοσοκομείο με κορονοϊό ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος

ΕΛΛΑΔΑ

Στο νοσοκομείο με κορονοϊό ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος

Ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό και νοσηλεύεται στον “Ευαγγελισμό”. Σύμφωνα με τους συνεργάτες του είναι αισιόδοξος, ενώ τόνισε πως “θα το ξεπεράσει με τη βοήθεια του Θεού”.

Θετικός στον κορονοϊό βρέθηκε ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος και εισήχθη, με ήπια συμπτώματα, στο Νοσοκομείο “Ευαγγελισμός” στις 08:00 το πρωί της Πέμπτης.

Ο Αρχιεπίσκοπος βρέθηκε θετικός σε 1 τουλάχιστον τεστ. Σύμφωνα με τους συνεργάτες του είναι αισιόδοξος και υποστήριξε πως “θα το ξεπεράσει με τη βοήθεια του Θεού”, ενώ τονίζει την ανάγκη “να προσέχουμε όλοι και να τηρούμε τα μέτρα κατά του ιού”.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο Αρχιεπίσκοπος βρίσκεται σε κύκλο εξετάσεων, για να κριθεί η κατάσταση της υγείας του από τους γιατρούς. Ο προκαθήμενος της Ελλαδικής Εκκλησίας νοσηλεύεται σε απλή μονάδα Covid.

Ο Αρχιεπίσκοπος, ο οποίος είχε διαγνωσθεί αρνητικός τόσο στις ταχείες όσο και στις μοριακές εξετάσεις, στις οποίες υποβλήθηκε και μετά το πέρας των εργασιών της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου και πριν από τη συνάντησή του με τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, διαγνώσθηκε θετικός στην προγραμματισμένη μοριακή εξέταση, στην οποία υποβλήθηκε το βράδυ της Δευτέρας 16/11.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

More in ΕΛΛΑΔΑ

APXH