Connect with us

Σε εξέλιξη οι δωρεάν στειρώσεις αδέσποτων ζώων συντροφιάς από τον Δήμο Κοζάνης

ΚΟΖΑΝΗ

Σε εξέλιξη οι δωρεάν στειρώσεις αδέσποτων ζώων συντροφιάς από τον Δήμο Κοζάνης

Μία ακόμη δράση με δωρεάν στειρώσεις αδέσποτων σκύλων και γατών από εθελοντές κτηνιάτρους υλοποιεί ο Δήμος Κοζάνης, υπό την αιγίδα και την πλήρη υποστήριξη του Μη Κερδοσκοπικού Οργανισμού «Tierarzte-pool», σε συνέχεια του εν εξελίξει ολοκληρωμένου προγράμματος διαχείρισης αδέσποτων ζώων συντροφιάς, που ήδη «τρέχει».

Οι δωρεάν στειρώσεις, οι οποίες περιλαμβάνουν επίσης δωρεάν σημάνσεις, εμβολιασμούς και αποπαρασιτώσεις, ξεκίνησαν σήμερα Δευτέρα 4 Μαρτίου και θα διαρκέσουν έως την Τετάρτη 6 του μηνός, στον χώρο του Δημοτικού Κτηνιατρείου, που εδρεύει στη Λευκόβρυση.

Σύμφωνα με τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Πρασίνου, Περιβάλλοντος & Δημοτικής Αστυνομίας Γιώργο Ευκολίδη, η Δημοτική Αρχή θα επενδύσει στο τρίπτυχο περισυλλογή-στειρώσεις-υιοθεσίες, ενισχύοντας και ενδυναμώνοντας τις βασικές αρχές διαχείρισης των αδέσποτων ζώων συντροφιάς.

Παράλληλα, ο κ. Ευκολίδης ευχαρίστησε θερμά τους συνδημότες μας για την μεγάλη συμμετοχή τους στο τριήμερο πρόγραμμα, καθώς σε σύντομο χρονικό διάστημα καλύφθηκαν όλες οι θέσεις, τονίζοντας ότι πολύ σύντομα θα επαναληφθεί η εν λόγω δράση, που θα γνωστοποιηθεί μέσω των ΜΜΕ.

Γραφείο Τύπου

Δήμου Κοζάνης

More in ΚΟΖΑΝΗ

APXH