Connect with us

Π. Ματιάκης- Πρόεδρος Δ.Ε.Υ.Α.Κ. Ευχαριστούμε όσους προσήλθαν και αποπλήρωσαν ή ρύθμισαν τις οφειλές τους. Συνεχίζουμε την προσπάθεια με μεγαλύτερη ένταση, για να διασφαλίσουμε τη βιωσιμότητα της Επιχείρησης

ΚΟΖΑΝΗ

Π. Ματιάκης- Πρόεδρος Δ.Ε.Υ.Α.Κ. Ευχαριστούμε όσους προσήλθαν και αποπλήρωσαν ή ρύθμισαν τις οφειλές τους. Συνεχίζουμε την προσπάθεια με μεγαλύτερη ένταση, για να διασφαλίσουμε τη βιωσιμότητα της Επιχείρησης

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ

 Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Δ.Ε.Υ.Α. Κοζάνης από την πρώτη μέρα που ανέλαβε έναν από τους βασικούς στόχους που έθεσε ήταν η είσπραξη των οφειλών προς την Επιχείρηση τόσο από τους ιδιώτες καταναλωτές όσο και από τους δημόσιους και δημοτικούς οργανισμούς και φορείς.

Ξεκίνησε απευθύνοντας κάλεσμα προς τους πολίτες να προσέλθουν για να αποπληρώσουν ή να ρυθμίσουν τις οφειλές τους, με ικανοποιητικά μέχρι τώρα αποτελέσματα, τα οποία όμως μπορούν να βελτιωθούν ακόμα περισσότερο και γι’ αυτό θα συνεχιστούν και θα ενταθούν και άλλο οι προσπάθειες εκ μέρους της Επιχείρησης για να φτάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα.

Παράλληλα όμως, άρχισε και η συντονισμένη και οργανωμένη προσπάθεια για την είσπραξη των οφειλών που υπάρχουν από τους διάφορους δημόσιους και δημοτικούς οργανισμούς και φορείς.

Οι πρώτες που ανταποκρίθηκαν, μετά από προτροπή του Δημάρχου Γιάννη Κοκκαλιάρη, ήταν οι Δημοτικές Επιτροπές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Κοζάνης καταβάλλοντας ένα σημαντικό μέρος των οφειλών τους.

Η Δ.Ε.Υ.Α. Κοζάνης αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει όλους τους ιδιώτες καταναλωτές που προσήλθαν και αποπλήρωσαν ή ρύθμισαν τις οφειλές τους, καθώς και τις δύο Επιτροπές για την ανταπόκριση τους και είμαστε βέβαιοι πως κάτι ανάλογο θα πράξουν και οι υπόλοιποι οφειλέτες.

Εμείς πάντως θα συνεχίσουμε με τον ίδιο ρυθμό, προγραμματισμένα, οργανωμένα και με συνέπεια, την προσπάθεια που ξεκινήσαμε έτσι ώστε να εισπραχθούν όσα οφείλονται στη Δ.Ε.Υ.Α. Κοζάνης.

Είναι θέμα που μας αφορά όλους καθώς οι υπηρεσίες που παρέχει είναι πολύτιμες για τον κάθε πολίτη του Δήμου Κοζάνης, όπου και αν κατοικεί όπου και αν δραστηριοποιείται, και γι’ αυτό οφείλουμε όλοι μαζί να διασφαλίσουμε τη βιωσιμότητα της.

Παναγιώτης Ματιάκης

Πρόεδρος Δ.Σ. Δ.Ε.Υ.Α. Κοζάνης

More in ΚΟΖΑΝΗ

APXH