Connect with us

Προσοχή στο WhatsApp: Αλλάζουν όλα από το Σάββατο – Τι πρέπει να κάνετε

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Προσοχή στο WhatsApp: Αλλάζουν όλα από το Σάββατο – Τι πρέπει να κάνετε

Αναμένεται να ισχύσουν οι νέοι όροι χρήσης του WhatsApp. Ήδη, η εφαρμογή έχει ειδοποιήσει τους χρήστες. Τι προβλέπεται για όσους δεν τους αποδεχτούν.

Νέοι όροι χρήσης των υπηρεσιών της WhatsΑpp θα τεθούν σε ισχύ από το Σάββατο 15 Μαΐου. Το γεγονός αυτό προκάλεσε την αντίδραση του κόσμου, αφού η εταιρεία θα μοιράζεται περισσότερες πληροφορίες χρηστών με την Facebook.

Παλαιότερα, είχε ακουστεί το ενδεχόμενο διαγραφής ή απενεργοποίησης λογαριασμών, οι οποίοι δεν θα συμφωνούσαν με τη νέα πολιτική, όπως ανέφερε η ίδια η εταιρεία, όμως, δεν θα πραγματοποιήσει την απειλή της. Αν και είχε ακουστεί ότι δεν θα υπάρξει διαγραφή, πάντως, φαίνεται ότι όσοι δεν αποδεχτούν τους όρους χρήσης που θέτει το WhatsApp, ενδέχεται να δουν τους λογαριασμούς τους να υπολειτουργούν.

Το WhatsApp ξεκαθαρίζει ότι δεν πρόκειται να προβεί σε διαγραφές λογαριασμών, που δεν έχουν κάνει δεκτούς τους όρους χρήσης του. Απλώς, θα τους στερήσει λειτουργικότητας, όπως σημειώνει η εφαρμογή. To χρονικό όριο για να δεχτεί κανείς τους όρους χρήσης της πλατφόρμας είναι η 15η Μαΐου.

Ο μόνος λόγος για τον οποίο το WhatsApp διαγράφει ένα λογαριασμό, είναι όταν αυτός μένει ανενεργός για 120 συνεχόμενες μέρες. Επομένως, όσοι επιλέξουν να συνεχίσουν να έχουν την εφαρμογή εγκατεστημένη στο κινητό τους, αλλά δεν θέλουν να κάνουν αποδοχή των ανανεωμένων όρων χρήσης, θα έχουν μειωμένη λειτουργικότητα της εφαρμογής διαθέσιμη.

Continue Reading
You may also like...

More in ΕΙΔΗΣΕΙΣ

APXH