Connect with us

ΠΑΕ ΦΣ ΚΟΖΑΝΗ: έναρξη συνεργασίας με τον Σέρβο επιθετικό Djordje Maksimovic

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΠΑΕ ΦΣ ΚΟΖΑΝΗ: έναρξη συνεργασίας με τον Σέρβο επιθετικό Djordje Maksimovic

Η διοίκηση ΠΑΕ ΦΣ ΚΟΖΑΝΗ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Maksimovic Djordje (Maksi), ο οποίος αγωνίζεται ως επιθετικός και έρχεται να ενισχύσει την ομάδας μας για το υπόλοιπο της αγωνιστικής περιόδου στο πρωτάθλημα της SL2.

Μίνι βιογραφικό:

Ο Djordje Maksimovic, γεννήθηκε στις 9 Οκτωβρίου 1999 (24) στο Κραγκούγιεβατς της Σερβίας (πόλη 160 χιλιάδων κατοίκων), και αγωνίζεται ως Σέντερ φορ, έχει ύψος 1.82΄, ενώ το με την εμπειρία του δίνει ακόμη περισσότερη δύναμη στην επιθετική γραμμή της ομάδα μας.

Μετά την έναρξη της καριέρας του στη Σερβία με την FK Radnički , όπου κέρδισε το πρωτάθλημα Σερβίας 2020–21 και έπαιξε δύο σεζόν στη Σερβική SuperLiga, ο Maksimović μετακόμισε στο εξωτερικό στη Σιγκαπούρη και υπέγραψε με την ομάδα της Premier League της Σιγκαπούρης Hougang United όπου αγωνιζόταν μέχρι και τώρα, αντικαθιστώντας τον Αργεντινό επιθετικό Μπράιαν Φερέιρα στη περασμένη μεταγραφική περίοδο.

Όμως για την καριέρα του έως τώρα «μιλούν» τα νούμερα, 165 συμμετοχές, 27 γκολ, 7 ασιστ, συνολικά 8.315 λεπτά συμμετοχής, εξ αυτών 8.315′ όλα σε επαγγελματικά πρωταθλήματα και αγώνες κυπέλλου σε Σερβία και Σιγκαπούρη.

Στις πρώτες του δηλώσεις o αθλητής της ΠΑΕ ΦΣ ΚΟΖΑΝΗ, ανέφερε τα εξής:

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους ανθρώπους της ΠΑΕ ΦΣ ΚΟΖΑΝΗΣ για την επιλογή τους να είμαι στο ροστερ της ομάδας. Θα δώσω όλες μου τις δυνάμεις για να πετύχουμε τους στόχους μας. Εύχομαι σε όλους καλή δύναμη και να είμαστε υγιείς».

Καλωσορίζουμε τον Djordje Maksimovic, στη μεγάλη μας οικογένεια και του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με την φανέλα της ΠΑΕ ΦΣ ΚΟΖΑΝΗ.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

More in ΑΘΛΗΤΙΚΑ

APXH