Connect with us

ΠΑΕ ΦΣ ΚΟΖΑΝΗ:«ΜΠΑΜ» ΜΕ ΠΡΩΗΝ ΠΑΙΚΤΗ ΤΗΣ ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ: Δυνατή κίνηση με τον Κροάτη επιθετικό Josip Maganjic

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΠΑΕ ΦΣ ΚΟΖΑΝΗ:«ΜΠΑΜ» ΜΕ ΠΡΩΗΝ ΠΑΙΚΤΗ ΤΗΣ ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ: Δυνατή κίνηση με τον Κροάτη επιθετικό Josip Maganjic

Η διοίκηση ΠΑΕ ΦΣ ΚΟΖΑΝΗ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Κροάτη  ποδοσφαιριστή #9 Josip Maganjic (Γιόσιπ Μαγκάνιτς), ο οποίος αγωνίζεται ως επιθετικός και έρχεται να ενισχύσει την ομάδας μας για το υπόλοιπο της αγωνιστικής περιόδου στο πρωτάθλημα της SL2.

Μίνι βιογραφικό:

Ο Josip Maganjic, γεννήθηκε στις 6 Ιανουαρίου 1999 (25) στο Σίνι της Κροατίας στην περιφέρεια του Split, και αγωνίζεται ως επιθετικός στο αριστερό άκρο, έχει ύψος 1.84΄ενώ με την εμπειρία του δίνει ακόμη περισσότερη δύναμη στην επιθετική γραμμή της ομάδα μας.

Μετά την έναρξη της καριέρας του στη Κροατία με την ομάδα της πόλης του Junak Sinj, πήγε στα τμήματα υποδομής τη Χάϊντουκ του Σπλιτ (Hajduk Split), μετακόμισε στα τμήματα υποδομής της Φιορεντίνα Κ19, ένα από τα ανερχόμενα ταλέντα της Ιταλικής ομάδας, την ίδια περίοδο προσέλκυσε το ενδιαφέρον και της Γουέστ Χαμ Γιουνάιτεντ όταν προπονητής ήταν ο Σλάβεν Μπίλιτς. Έπειτα πήγε στην ΝΚ Ίστρα 1961 Πρωτάθλημα Κροατίας ποδοσφαίρου ανδρών και επέστρεψε στην Φιορεντίνα και υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο το 2020. Από εκεί και έπειτα στο πρωτάθλημα της Βοσνίας Ερζεγοβίνης με την Široki Brijeg το 2021, έπειτα NK Dugopolje στα περίχωρα του Σπλιτ, στην Κύπρο στην Ομόνοια Αραδίπου το 2022, στην  Κροατία στην NK Solin και τέλος στην κυπριακή ποδοσφαιρική ομάδα Πέγεια 2014.

Ένας εξαιρετικός και έμπειρος ποδοσφαιριστής με πολύ καλές παρουσίες σε Ιταλία, Κροατία και Κύπρο.  Όμως για την καριέρα του έως τώρα «μιλούν» τα νούμερα, 141 συμμετοχές, 26 γκολ, 15 ασιστ, συνολικά 7.753 λεπτά συμμετοχής, σε επαγγελματικά πρωταθλήματα και αγώνες κυπέλλου.

Στις πρώτες του δηλώσεις o αθλητής της ΠΑΕ ΦΣ ΚΟΖΑΝΗ, ανέφερε τα εξής:

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω την οικογένεια της ΠΑΕ ΦΣ ΚΟΖΑΝΗ. Νιώθω πολύ χαρούμενος και έτοιμος να αντεπεξέλθω στις προσδοκίες και να δικαιώσω τους ανθρώπους που με επέλεξαν για την ομάδα. Θα δώσω όλες μου τις δυνάμεις για να πετύχουμε τους στόχους μας. Για τους φιλάθλους μας πιστεύω ότι για να συνεχίσει η ομάδα να πρωταγωνιστεί πρέπει να είναι παρόντες κάθε Κυριακή για να ωθούν την ομάδα σε νίκες και στο τέλος να πανηγυρίζουμε όλοι μαζί.»

Καλωσορίζουμε τον Josip Maganjic, στη μεγάλη οικογένεια της ΠΑΕ ΦΣ ΚΟΖΑΝΗ και του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με την φανέλα της.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Continue Reading
You may also like...

More in ΑΘΛΗΤΙΚΑ

APXH