Connect with us

Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδος: Συγκρότηση Τοπικής Διοίκησης 5ου Π.Τ. σε σώμα

ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδος: Συγκρότηση Τοπικής Διοίκησης 5ου Π.Τ. σε σώμα

Μετά την οριστική ανακοίνωση των αποτελεσμάτων από την Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή των εκλογών της 10ης Δεκεμβρίου 2023 στο Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδας και σύμφωνα με την 1η / 09-01-2024 συνεδρίαση συγκροτήθηκε σε σώμα η Τοπική Διοίκηση του 5ου Περιφερειακού Τμήματος Δυτικής Μακεδονίας και έχει ως εξής : 

Πρόεδρος                        : Ευάγγελος Λιάκος

Αντιπρόεδρος                 : Αλέξανδρος Βασιλάκης      

Γεν. Γραμματέας            : Χρήστος Καραλιώτας      

Οικονομικός Επόπτης    : Ιωάννης Ζωζάς

Μέλη                               : Νικόλαος Χατζόγλου 

                                           Αννέτα Μάρα

                                           Μυρτία Κούσκουρα

Πρόεδρος: Ονομάζομαι Λιάκος Ευάγγελος. Γεννήθηκα στην Κοζάνη το 1975 όπου κατοικώ  και δραστηριοποιούμαι μέχρι σήμερα. Είμαι παντρεμένος με την Αγνάντου Βαϊα και έχουμε δυο αγόρια τον Δημήτρη και τον Αλέξανδρο.

Εργάζομαι ως  Τραπεζικός Υπάλληλος  από το 1998 έως και σήμερα σε εμπορικές ιδιωτικές τράπεζες (ΕΓΝΑΤΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ, NOVA BANK, MILLENNIUM BANK, ΠΕΙΡΑΙΩΣ BANK), σε θέσεις ευθύνης, αρχικά ως στέλεχος, μετέπειτα προϊστάμενος και σήμερα υποδιευθυντής στην τράπεζα ΠΕΙΡΑΙΩΣ.

Κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος ειδίκευσης MASTER του τμήματος Οικονομίας και Διοίκησης του Πανεπιστημίου Μακεδονίας (2006-2008). 

Κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος ειδίκευσης MASTER στην ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ (2006-2007).

Απόφοιτός του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας, του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων & Οικονομίας (ΠΣΕ 2000-2004).

Έχω διατελέσει 6 χρόνια στο ΔΣ του Οικονομικού Επιμελητηρίου Δυτικής Μακεδονίας και 1 χρόνο στην ΣΤΑ (Συνέλευση των Αντιπροσώπων – Κεντρική Αντιπροσωπεία Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος).

Αντιπρόεδρος: Αλέξανδρος Βασιλάκης-Αντιπροεδρος ΟΕ Δυτικής Μακεδονίας

Γεννηθείς στην Πτολεμαΐδα

Οικονομολόγος MSc – Φοροτεχνικός(Μέτοχος σε λογιστικό γραφείο) & Επιχειρηματίας

 

Γενικός γραμματέας: Πτυχιούχος Οικονομικών Επιστημών με μεταπτυχιακό τίτλο στην Χρηματοοικονομική Τραπεζική.

Εργάζομαι στο Δήμο Κοζάνης ως  Προϊστάμενος Διεύθυνσης Οικονομικών

Υπηρεσιών Δήμου Κοζάνης

 Οικονομικός Επόπτης: Τραπεζικό στέλεχος. Πτυχιούχος Εφαρμοσμένης Πληροφορικής με .εταπτυχιακο στη  Επιχειρηματική Πληροφορική από το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας. Υποψήφιος Διδάκτορας στο τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας. Μέλος ΔΣ ΤΥΠΕΤ και μέλος ΣΥΕΤΕ, ΟΤΟΕ.

 

Μέλος: Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Κοζάνη το 1988.

Είναι πτυχιούχος του τμήματος Οικονομικών Επιστημών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. 

Εργάζεται ως ελεύθερος επαγγελματίας Λογιστής – Φοροτεχνικός. 

Από το 2017 έως το 2022 ήταν εκλεγμένο μέλος στη Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Κοζάνης ενώ σήμερα εκτελεί χρέη Γραμματέα.

Από το 2019 έως σήμερα είναι εκλεγμένο μέλος του 5ου Π.Τ. Δυτικής Μακεδονίας του Οικονομικού Επιμελητηρίου της Ελλάδας.

 Μέλος: Ονομάζομαι Αννέτα Μάρα του Χαριλάου  και της Ελένης γεννηθείσα στη Κοζάνη στις 26/05/1991

Είμαι απόφοιτος του τμήματος Οργάνωσης & Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Μακεδονίας και κάτοχος του μεταπτυχιακού τίτλου «Λογιστική και Ελεγκτική» του Πανεπιστήμιου Δυτικής Μακεδονίας.

Από τον Ιούνιο του 2014 εργάζομαι και δραστηριοποιούμαι στη Κοζάνη, ως ελεύθερος επαγγελματίας στον κλάδο των λογιστικών υπηρεσιών.

Έχοντας ως βάση τα πολύτιμα εφόδια της οικογενειακής παράδοσης στα λογιστικά και φοροτεχνικά, εργάστηκα σε όλες τις θέσεις και τμήματα της ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΙΚΕ, συμβάλλοντας καταλυτικά στην δυναμική εξέλιξη μου, αποτελώντας βασικό πυλώνα.

Σήμερα κατέχω τη θέση του διαχειριστή, στη εταιρεία <<Λογιστική Υποστήριξη ΙΚΕ>>με αντικείμενο Λογιστικές Υπηρεσίες Δημόσιου & Ιδιωτικού τομέα.

Είμαι μέλος του Οικονομικού επιμελητήριου Ιούνιο του 2014 και κάτοχος άδειας Λογιστή-Φοροτέχνη Α’ Τάξης από τον Ιούνιο του 2018.

Διετέλεσα μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του  5Ο Περιφερειακού τμήματος Δυτικής Μακεδονίας  από τον Ιανουάριο του 2021 έως τον Οκτώβριο του 2022 και διατελώ αντιπρόσωπος της Ε.Φ.Ε.Ε ΚΟΖΑΝΗΣ στην Π.Ο.Φ.Ε.Ε (ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ) από τον Νοέμβριο του 2021.

Για την Τ.Δ.

Ο Πρόεδρος

 Ευάγγελος Λιάκος

More in ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

APXH