Connect with us

«Καλλιόπη Βέττα: Επίσκεψη στην ΔΟΥ Κοζάνης- Κατάθεση κοινοβουλευτικής ερώτησης για τα μέτρα προστασίας εργαζομένων και πολιτών»

Uncategorized

«Καλλιόπη Βέττα: Επίσκεψη στην ΔΟΥ Κοζάνης- Κατάθεση κοινοβουλευτικής ερώτησης για τα μέτρα προστασίας εργαζομένων και πολιτών»

Αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία, αποτελούμενη από την πρώην Υπουργό Οικονομικών, Βουλευτή Μαγνησίας και αναπληρώτρια Τομεάρχη Οικονομικών του ΣΥΡΙΖΑ κ. Κατερίνα Παπανάτσιου, την Βουλευτή ΠΕ Κοζάνης κ. Καλλιόπη Βέττα και τα μέλη της Ν.Ε. κκ. Κώστα Πασσαλίδη και Γιάννη Αποστολίδη, επισκέφτηκε σήμερα τη ΔΟΥ Κοζάνης.

Στην επίσκεψη συναντήθηκαν με τον Διευθυντή της ΔΟΥ κ.Ιωάννη Ποδιώτη, τον Πρόεδρο του Συλλόγου Εφοριακών Υπαλλήλων κ. Ηλία Ζουμπούλη και την Αντιπρόεδρο κ. Ευαγγελία Αραμπατζή, ενώ συνομίλησαν με τους παριστάμενους υπαλλήλους.

Στις συζητήσεις εκφράστηκε η ευχή για γρήγορη ανάρρωση των τραυματιών συναδέλφων τους, η απόλυτη καταδίκη του βάναυσου περιστατικού, ενώ τέλος, δηλώθηκε η συμπαράσταση στους εργαζομένους που βίωσαν την πρόσφατη αποτρόπαιη επίθεση.

Παράλληλα, συζητήθηκαν τα αιτήματα των εργαζομένων για την πρόληψη και την αποτροπή παρόμοιων περιστατικών στο μέλλον καθώς συνομολογήθηκε από όλους ότι πρέπει να υπάρχει ασφάλεια στους εργασιακούς χώρους.

Τέλος, οι Βουλευτές ενημέρωσαν τους συνομιλητές τους για την κατάθεση κοινοβουλευτικής ερώτησης, με πρωτοβουλία της κ. Βέττα και την συνυπογραφή 40 Βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ,  για τα αναγκαία μέτρα προστασίας των εργαζομένων και των πολιτών στις ΔΟΥ.​

Η κ. Βέττα, με αφορμή την επίσκεψη δήλωσε: «Επισκεφθήκαμε σήμερα μαζί με την πρώην Υφυπουργό Οικονομικών κ. Κατερίνα Παπανάτσιου την ΔΟΥ Κοζάνης, όπου συνέβη το πρόσφατο αποτρόπαιο περιστατικό, για να εκφράσουμε τη συμπαράσταση μας στους εργαζομένους που βίωσαν αυτή τη βάναυση και απάνθρωπη επίθεση. Συνομιλήσαμε μαζί τους για το περιστατικό ενώ μας μετέφεραν την εικόνα ψυχολογικής αναστάτωσης που βιώνουν λόγω της επικίνδυνης κατάστασης των τραυματιών συναδέρφων τους.

Η καταδίκη είναι αυτονόητη όπως και η συμπαράσταση στους εργαζόμενους που κάνουν το καθήκον τους σε πολύ δύσκολες συνθήκες. Με αφορμή αυτή την διαπίστωση τους ενημερώσαμε για την ερώτηση που κατέθεσα, όπως είχα αναφέρει και την Παρασκευή, για τα μέτρα προστασίας πολιτών και εργαζομένων στις ΔΟΥ.

Τέλος, θα ήθελα να καταδικάσω την διαρροή των εικόνων και βίντεο από το κλειστό σύστημα ασφαλείας της ΔΟΥ. Πρόκειται για μια παράνομη πράξη, που δεν εξυπηρετεί τίποτε, αντιθέτως διογκώνει το αίσθημα ανασφάλειας των πολιτών και των εργαζομένων και επαναφέρει τις άσχημες αναμνήσεις που βίωσαν οι συμπολίτες μας. Ελπίζω ότι οι διωκτικές αρχές θα ανακαλύψουν τους υπαίτιους της διαρροής και θα πράξουν το καθήκον τους».

Σας επισυνάπτουμε την ερώτηση που κατέθεσε η κ. Βέττα για το ζήτημα της προστασίας των εργαζομένων και των πολιτών στις ΔΟΥ, η οποία συνυπογράφηκε από 40 ακόμη Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.

Με εκτίμηση,

Γραφείο Βουλευτή

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

More in Uncategorized

APXH