Connect with us

Η Μπάγερν Μονάχου σκόρπισε τον… τρόμο!

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Η Μπάγερν Μονάχου σκόρπισε τον… τρόμο!

Η Μπάγερν Μονάχου σκόρπισε τον… τρόμο! Δεν έβγαλε το πόδι από το γκάζι και “ποδοπάτησε” την Μπαρτσελόνα του “ανύπαρκτου” Μέσι με 8-2. Οι Βαυαροί πέρασαν έτσι στα ημιτελικά του Champions League, εκεί που θα αντιμετωπίσουν το νικητή του Μάντσεστερ Σίτι – Λιόν. Δυο γκολ από τον Μίλερ στη βραδιά που έγινε ο Γερμανός ρέκορντμαν συμμετοχών στη διοργάνωση. Άλλα δύο πέτυχε στο φινάλε ο Κουτίνιο.

ΣΟΚ! No mercy που έλεγε και ο… κακός δάσκαλος στο Karate Kid. Η Μπάγερν Μονάχουδεν είχε όρεξη για “παιχνίδια” και δικαίωσε όλους όσους την έχριζαν φαβορί κόντρα στην Μπαρτσελόνα. Οι Βαυαροί εκμεταλλεύτηκαν ιδανικά τα αμυντικά κενά (ο Λανγκλέ δεν έκοβε ούτε… με βαλέ) και τις απουσίες των Καταλανών, έπαιξαν στα “κόκκινα”, έδειξαν πως είναι μια μηχανή γκολ και θεάματος και έκαναν “πάρτι” κόντρα στην ομάδα του Κίκε Σετιέν, επικρατώντας με το εκκωφαντικό 8-2 και παίρνοντας την πρόκριση στα ημιτελικά του Champions League.

Ο Τόμας Μίλερ σκόραρε δις κόντρα στους “μπλαουγκράνα”, τη βραδιά που συμπλήρωσε 113 συμμετοχές στο Champions League και έγινε ο Γερμανός ρέκορντμαν συμμετοχών στη διοργάνωση, προσπερνώντας τον Φίλιπ Λαμ. Άλλα δύο τέρματα πέτυχε στο φινάλε του ματς ο Κουτίνιο, που αγωνίζεται στους Βαυαρούς με τη μορφή δανεισμού από την Μπαρτσελόνα. Απ’ την άλλη, ο Λιονέλ Μέσι ήταν… άφαντος και δεν μπόρεσε να βοηθήσει τους Καταλανούς, που δέχθηκαν τρία γκολ -μετά την ισοφάριση του σκορ- μέσα σε εννέα λεπτά, σε μια βραδιά ντροπής για το σύλλογο.

Δείτε ΕΔΩ το LIVE του αγώνα

Από τα πρώτα της λεπτά, η αναμέτρηση δικαίωσε όσους περίμεναν να δουν μια… ματσάρα! Το αρχικό δεκάλεπτο του αγώνα ήταν “φωτιά”, με την Μπάγερν Μονάχου να ανοίγει το σκορ στο 4′ με το σουτ του Μίλερ. Η απάντηση των Καταλανών ήταν άμεση. Η άμυνα των Βαυαρών βρέθηκε ψηλά, κάτι που εκμεταλεύτηκε η ομάδα του Κίκε Σετιέν, φτάνοντας στο 1-1 με ένα… δώρο. Στο 11′ ο Άλμπα βγήκε στην αντεπίθεση, γύρισε τη μπάλα από τα αριστερά και ο Αλάμπα στην προσπάθειά του να διώξει έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Νόιερ, με τον Γερμανό να ακουμπά ελάχιστα την μπάλα αλλά να μην μπορεί να την βγάλει. Με τη συμπλήρωση 10 λεπτών αγώνα, ο Μέσι είχε δοκάρι σε σέντρα – σουτ που έβγαλε.

Το παιχνίδι κράτησε έναν… τρελό ρυθμό, με την μπάλα να πηγαίνει πάνω – κάτω και την Μπάγερν Μονάχου να πατάει “γκάζι” και να φτάνει σε τρία γκολ1 Ο Πέρισιτς στο 22′ έδωσε και πάλι στην ομάδα του το προβάδισμα, πέντε λεπτά αργότερα ο Γκνάμπρι “κούνησε” τα αντίπαλα δίχτυα για το 1-3, ενώ με τη συμπλήρωση 31 λεπτών ο Μίλερ ανέβασε το δείκτη του σκορ- με προβολή- στο 1-4. Αν δεν ήταν και ο Τερ Στέγκεν, ο πίνακας του σκορ θα είχε “γράψει” περισσότερα γκολ στο ημίχρονο, υπέρ των Γερμανών.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

More in ΑΘΛΗΤΙΚΑ

APXH