Connect with us

Γιώργος Αμανατίδης:Για δάσος της Μεσσιανής και για σχεδιασμό του ΕΟΠΥΥ σε Σ’ερβια και Βελβεντο

ΚΟΖΑΝΗ

Γιώργος Αμανατίδης:Για δάσος της Μεσσιανής και για σχεδιασμό του ΕΟΠΥΥ σε Σ’ερβια και Βελβεντο

Mε μήνυμά του στη σελίδα i love μεσιανή i love mesiani ο βουλευτής Κοζάνης της ΝΔ Γιώργος Αμανατίδης αναφέρει:
“Αγαπητοί συγχωριανοί,
Μετά την αρχική μου ενημέρωση πριν από μερικές μέρες, για το θέμα του δάσους, την επίσκεψή μου στο χωριό, τη συζήτηση με τους κατοίκους και την επιβεβαίωση όλων των δεδομένων σχετικά με την επένδυση που σχεδιάζονταν να γίνει με την ανάπτυξη σημαντικού αριθμού φωτοβολταϊκών στο σύνολο της έκτασης του δάσους όπως μου το επιβεβαίωσε ο Δασάρχης, προχώρησα σε μία σειρά ενεργειών προς την κατεύθυνση προστασίας του δάσους του χωριού μας.
Η διαδικασία βρίσκεται σε εξέλιξη και έχω βάσιμους λόγους να πιστεύω σε θετικό αποτέλεσμα, το συντομότερο δυνατόν.
Είναι δίκαιο όχι μόνο να μην «πειραχτεί» το δάσος αλλά να βελτιωθεί, με στόχο την προστασία του και την εξυπηρέτηση των συμφερόντων των κατοίκων του χωριού”.
Τις προηγούμενες μέρες έγινα αποδέκτης ερωτήσεων που αφορούν στη λειτουργία του Κέντρου Υγείας Σερβίων ως εμβολιαστικού κέντρου.
Η αμφισβήτηση της παραπάνω προοπτικής δεν έχει βάση. Κατόπιν συνεργασίας μου με τον Διοικητή της 3ης Υγειονομικής Περιφέρειας (ΥΠΕ) κ. Μπογιατζίδη Παναγιώτη ενημερώνω τους πολίτες ότι:
Τόσο στα Σέρβια όσο και στο Βελβεντό ο σχεδιασμός του ΕΟΠΥΥ προβλέπει τη λειτουργία εμβολιαστικών κέντρων αμέσως μετά την παραλαβή των αναμενόμενων σκευασμάτων εμβολίων, οπότε και θα λειτουργήσουν τα προγραμματισθέντα 13 εμβολιαστικά κέντρα.
Γιώργος Αμανατίδης – Giorgos Amanatidis

More in ΚΟΖΑΝΗ

APXH