Connect with us

ΑΝΑΒΑΘΜΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟ ΜΑΣ ΚΕΝΤΡΟ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΝΑΒΑΘΜΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟ ΜΑΣ ΚΕΝΤΡΟ

Έφτασε το πολυπόθητο κοντέινερ στο προπονητικό μας κέντρο στην Ξηρολίμνη, εγκαταστάθηκε και ξεκίνησαν οι τελικές εργασίες για τη λειτουργία του ως αποδυτήρια.

Με υπομονή και επιμονή, η ΑΕΠ ΚΟΖΑΝΗΣ, αλλάζει επίπεδο και οι υποδομές φυσικά είναι το κυριότερο βήμα.

Με μια πολύ καλή παρουσία στο φετινό πρωτάθλημα, παρά τα πολλά εμπόδια που δημιουργήθηκαν κυρίως λόγω αβεβαιότητας κατηγορίας και πανδημίας, με εκγύμναση και προώθηση στην πρώτη ομάδα πολλών ταλαντούχων νεαρών μας παικτών, η ΑΕΠ ΚΟΖΑΝΗΣ είναι τώρα μια ΟΜΑΔΑ και μια οικογένεια.

Με την προσθήκη των νέων αποδυτηρίων στο γήπεδο μας, εκσυγχρονίζονται αρκετά οι συνθήκες για τους αθλούμενους και μας δίνεται πια η ευκαιρία να μπορούμε να το χρησιμοποιούμε και για φιλικούς αγώνες. Καθώς στο μέλλον, η Διοίκηση προγραμματίζει την τέλεση και διεθνών τουρνουά με συμμετοχή παιδιών μικρών ηλικιών, που θα επιλέγονται και για την ομάδα μας, οι υποδομές που δημιουργούνται είναι αποφασιστικής σημασίας. Και επειδή το κλίμα της περιοχής μας ευννοεί την τέλεση καλοκαιρινών προετοιμασιών ομάδων, θα μπορεί πια το γηπεδο μας να εξυπηρετεί και αυτούς τους σκοπούς.

Η Διοίκηση του Σωματείου μας, ευχαριστεί θερμά τις Τοπικές Αρχές, δηλαδή την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας που χρηματοδότησε το έργο και το Δήμο Κοζάνης που ανέλαβε να το εκτελέσει με επιτυχία, προσφέροντας μια ακόμη σημαντική υποδομή για την αθλούμενη νεολαία της περιοχής μας.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες οφείλουμε και στη Διοίκηση και σε όλους τους εργαζομένους της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Κοζάνης καθώς και στη Διοίκηση και σε όλους τους εργαζομένους στον Ο.Α.Π.Ν. Δήμου Κοζάνης, που ήταν συνεχώς στη διάθεση μας.

Τέλος, απευθύνουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στο φίλαθλο Πολιτικό Μηχανικό, κ. Σταύρο Μαυρίδη, για την ανιδιοτελή βοήθεια του στην ολοκλήρωση του έργου.

More in ΑΘΛΗΤΙΚΑ

APXH