Connect with us

Ακυρώνονται οι μαθητικές και στρατιωτικές παρελάσεις της 28ης Οκτωβρίου

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ακυρώνονται οι μαθητικές και στρατιωτικές παρελάσεις της 28ης Οκτωβρίου

Χωρίς στρατιωτικές, και μαθητικές παρελάσεις η 28η Οκτωβρίου φέτος!

Ο Στέλιος Πέτσας κατά την ενημέρωση συντακτών, ανακοίνωσε την απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη να μη πραγματοποιηθούν  οι μαθητικές και οι στρατιωτικές παρελάσεις της εθνικής επετείου, λόγω κορωνοϊού.

Μέτρο το οποίο από πολλούς θεωρούνταν αναμενόμενο, αφού οι παρελάσεις είχαν εξίσου ακυρωθεί λόγω κορωνοϊού την 25η Μαρτίου.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος τόνισε ακόμα μια φορά ότι διανύουμε ήδη το δεύτερο κύμα της πανδημίας κάτι που φαίνεται ξεκάθαρα από την ραγδαία αύξηση σε κρούσματα, διασωληνομένους αλλά και σε θανάτους, ενώ πρόσθεσε ότι η Ελλάδα εξακολουθεί να τα πηγαίνει καλύτερα από άλλες ευρωπαϊκές χώρες.

Επιπλέον, τα πιο δύσκολα φαίνεται ότι είναι μπροστά μας, καθώς όπως ανέφερε ο κ. Πέτσας, «πλησιάζουμε στην περίοδο των κλειστών χώρων και των εποχικών ιώσεων» και επανέλαβε τη σημασία της ατομικής ευθύνης αναφερόμενος σε μονάδες κοινωνικής φροντίδας και σε χώρους εργασίας όπου η μετάδοση γίνεται με ραγδαία αυξανόμενους ρυθμούς. Η ατομική ευθύνη επανέλαβε, θα είναι ο μόνος τρόπος να σωθούμε από αυστηρότερα μέτρα περιορισμού.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

More in ΕΙΔΗΣΕΙΣ

APXH