Connect with us

Ξεκινάει σταδιακά η επαναλειτουργία της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Πτολεμαΐδας

ΚΟΖΑΝΗ

Ξεκινάει σταδιακά η επαναλειτουργία της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Πτολεμαΐδας

Κατόπιν της υπ. Αριθμ. Δ1α/ΓΠ.οικ33457 (ΦΕΚ 2038/30/05/2020) απόφασης σας ενημερώνουμε πως από σήμερα Τρίτη 2 Ιουνίου 2020 η Δημοτική Βιβλιοθήκη Πτολεμαΐδας προχωρά σε σταδιακή επαναλειτουργία των υπηρεσιών της προς το κοινό.

Για τον προγραμματισμό της επίσκεψης του αναγνωστικού κοινού στη Δανειστική Συλλογή της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Πτολεμαΐδας , απαιτείται η αποστολή e-mail ή προηγούμενη τηλεφωνική επικοινωνία, προκειμένου να οριστεί συγκεκριμένη ημέρα και ώρα προσέλευσης. Οι αναγνώστες μπορούν να επικοινωνούν με την Δημοτική Βιβλιοθήκη Πτολεμαΐδας στα τηλέφωνα και στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις που ακολουθούν: Ptolib@otenet.gr, 2463021154

Σημειώνεται ότι όσον αφορά στο Τμήμα Δανειστικής Συλλογής για το χρονικό διάστημα 2-14 Ιουνίου Δευτέρα -Παρασκευή 10.00 π.μ. -14.00 μ.μ. θα πραγματοποιούνται μόνο επιστροφές δανεισμένων τεκμηρίων χωρίς ραντεβού στο ισόγειο της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Πτολεμαΐδας.

Το αναγνωστικό κοινό καλείται να διαβάσει προσεκτικά τις οδηγίες της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Πτολεμαΐδας σχετικά με τους όρους προσέλευσης και εξυπηρέτησής του τόσο για την προστασία της Δημόσιας Υγείας όσο και για τη διασφάλιση της εύρυθμης λειτουργίας της, βάσει α. της εγκυκλίου ΔΙΔΑΔ/Φ.69/114/9708 του Υπουργείου Εσωτερικών και β. της υπ. Αριθμ. Δ1α/ΓΠ.οικ 33465 (ΦΕΚ 2087/Β/31/05/2020) παρακάτω:

Οδηγίες προς το κοινό στο Τμήμα Δανειστικής Συλλογής

  1. Βάσει της εγκυκλίου ΔΙΔΑΧ/Φ.69/116/110486/26.05.2020 του Υπουργείου Εσωτερικών, και για λόγους προστασίας της δημόσιας υγείας, η προσέλευση των πολιτών στις δημόσιες υπηρεσίες θα γίνεται αποκλειστικά κατόπιν προηγούμενης συνεννόησης (ραντεβού) και εφόσον το αίτημά τους δε δύναται να πραγματοποιηθεί με άλλο τρόπο. Για τον προγραμματισμό της επίσκεψής σας στο Τμήμα της Δανειστικής Συλλογής της Δημοτικής Βιβλιοθήκης της Πτολεμαΐδας, απαιτείται η αποστολή email ή προηγούμενη τηλεφωνική επικοινωνία, προκειμένου να οριστεί συγκεκριμένη ημέρα και ώρα προσέλευσής σας.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο τηλέφωνο 2463021154 και στην ηλεκτρονική διεύθυνση Ptolib@otenet.gr

  1. To ωράριο λειτουργίας για το διάστημα 2-14 Ιουνίου θα είναι Δευτέρα-Παρασκευή 10.00 π.μ. – 14.00 μ.μ. Για το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα

Θα πραγματοποιούνται επιστροφές βιβλίων χωρίς ραντεβού αποκλειστικά στο Τμήμα Επιστροφών στο Ισόγειο, καθώς και δανεισμοί υλικού κατόπιν ραντεβού.

  1. Κατά την είσοδό σας στον χώρο της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Πτολεμαΐδας, θα πρέπει υποχρεωτικά να απολυμαίνετε τα χέρια σας με τη χρήση του αντισηπτικού υγρού που θα βρίσκετε στην είσοδο της Βιβλιοθήκης.
  2. Καθ’ όλη τη διάρκεια της συνδιαλλαγής σας με τον αρμόδιο υπάλληλο απαιτείται η τήρηση απόστασης τουλάχιστον 1,5 μέτρου μεταξύ σας.
  3. Συνιστάται η χρήση προστατευτικής μάσκας από μέρους σας.
  4. Δεν επιτρέπεται η χρήση του υλικού από άλλον αναγνώστη, χωρίς την μεσολάβηση του ασφαλούς χρόνου καραντίνας του υλικού (72 ώρες).
  5. Προσωρινά αναστέλλεται το δικαίωμα κράτησης δανεισμένου υλικού.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

More in ΚΟΖΑΝΗ

APXH