Η Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. Π.Ε. Κοζάνης κ. Καλλιόπη Βέττα, με αφορμή την εκλογή νέου Προέδρου στον ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ., δήλωσε:

«Η εκλογική διαδικασία της Κυριακής απέδειξε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. αποτελεί τη μεγάλη ελπίδα για τον προοδευτικό και αριστερό χώρο της πατρίδας μας.

Θέλω να εκφράσω τα ειλικρινή μου συγχαρητήρια στον Στέφανο Κασσελάκη για την εκλογή του. Εύχομαι καλή δύναμη στο έργο του, ώστε η παρουσία του στο αξίωμα του Προέδρου να συνδυαστεί με μια ανασύνθεση, με μια νέα πορεία που έχει ανάγκη τόσο ο ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ., όσο και η χώρα.

Επίσης, να συγχαρώ όλες και όλους τους υποψηφίους που έθεσαν τους εαυτούς τους στην κρίση των μελών του κόμματος. Καθένας και καθεμία είχαν να προσφέρουν μια διακριτή και ουσιαστική πολιτική πρόταση, η οποία πρέπει να ληφθεί υπόψη στην διαδικασία ανασυγκρότησης του κόμματος.

Το βασικό διακύβευμα, όμως, παραμένει το ίδιο: η ενότητα του χώρου, μέσα από την τήρηση μιας συνεπούς, αξιόπιστης, τεκμηριωμένης προγραμματικής και ιδεολογικής σύνθεσης που θα εδράζεται στις διαχρονικές ιδέες και αξίες της Αριστεράς και της Δημοκρατίας.

Από σήμερα κιόλας, καλώ τους πολίτες να πυκνώσουν τις τάξεις του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. και να συμβάλλουν στην ανασύνταξη του χώρου, καθώς χρειαζόμαστε και αξίζουμε ένα καλύτερο μέλλον από μια ζωή με Pass, ακρίβεια, αποψίλωση της εργασίας και του δημόσιου συμφέροντος.

Οι δύο προηγούμενες Κυριακές, με τη μεγαλειώδη συμμετοχή και το ενδιαφέρον της κοινωνίας, μας έδειξαν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. μπορεί να το καταφέρει.

Ξεκινάμε δυνατά, με όραμα, αξίες και προοπτική.

Για το καλό του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. αλλά, κυρίως, για το καλό της χώρας!»