Connect with us

Επίθεση με βιτριόλι στην Καλλιθέα: Αναζητείται γυναίκα από την Αθήνα

ΕΛΛΑΔΑ

Επίθεση με βιτριόλι στην Καλλιθέα: Αναζητείται γυναίκα από την Αθήνα

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της επίθεσης με βιτριόλι εναντίον της 34χρονης στην Καλλιθέα.

Η αστυνομία είναι κοντά στην πλήρη εξιχνίαση της υπόθεσης, όπως αναφέρει “Το Βήμα” και σύμφωνα με όσα μετέδωσε η ΕΡΤ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, δράστις είναι μία γυναίκα από την Αθήνα, της οποίας τα ίχνη έχουν εξαφανισθεί το τελευταίο χρονικό διάστημα και ήδη αναζητείται από την Αστυνομία.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η συγκεκριμένη γυναίκα δεν ανήκει στον πρώτο κύκλο βασικών υπόπτων από το προσωπικό και επαγγελματικό περιβάλλον της 34χρονης που είχε απασχολήσει τις διωκτικές αρχές.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα φέρεται να διατηρούσε περιστασιακή σχέση με άντρα, ο οποίος είχε προσωπική επαφή με την άτυχη 34χρονη κάτι που θεωρήθηκε από την ύποπτη ως «εμπόδιο» για να υπάρξει μόνιμος δεσμός μαζί του. Κάτι ωστόσο που φέρεται να αρνείται ο ίδιος.

Αστυνομικοί μιλούν για «εμμονή» της εν λόγω γυναίκας σε βάρος της 34χρονης Ιωάννας. Πρώτο μέλημα της Αστυνομίας είναι τώρα η πλήρης ταυτοποίηση της εν λόγω γυναίκας αλλά κυρίως ο εντοπισμός κι η εξέτασή της.

Την ίδια ώρα, ιδιαίτερο ενδιαφέρουν δείχνουν οι αστυνομικοί για την αναβίωση μία παλαιότερης σχέσης της Ιωάννας που προκάλεσε τριβές.

Εξετάζουν αν η αναβίωση αυτή προκάλεσε εκδικητική διάθεση σε βάρος της από κάποιο πρόσωπο που παραμένει σε αφάνεια.

Μέχρι τώρα οι ερευνητές δεν έχουν καταλήξει σε ασφαλές συμπέρασμα αν η δράστιδα ήθελε το κακό της άτυχης Ιωάννας ή αν υπήρχε ηθικός αυτουργός στην επίθεση.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

More in ΕΛΛΑΔΑ

APXH