Connect with us

Απεβίωσε σε ηλικία 81 ετών ο Νίκος Αλέφαντος-Οι κορυφαίες ατάκες του που έμειναν στην ιστορία (video)

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Απεβίωσε σε ηλικία 81 ετών ο Νίκος Αλέφαντος-Οι κορυφαίες ατάκες του που έμειναν στην ιστορία (video)

Πένθος στο ελληνικό ποδόσφαιρο, καθώς «έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 81 ετών ο Νίκος Αλέφαντος λόγω καρδιακής προσβολής το μεσημέρι της Τρίτης. Την τραγική είδηση επιβεβαίωσε ο οικογενειακός γιατρός του Νίκου Αλέφαντου, Παναγιώτης Χλωροκώστας, που ανέφερε σχετικά πως «απεβίωσε σήμερα 23 Ιουνίου λόγω διατατικής μυοκαρδιοπάθειας. Παρά την ενδεδειγμένη φαρμακευτική αγωγή και την υπόλοιπη στήριξη των θεραπόντων ιατρών, εμφάνισε τις τελευταίες εβδομάδες σημαντική και ταχεία επιδείνωση. Παρέμεινε όπως επιθυμούσε στην οικεία του ανάμεσα στους δικούς του ανθρώπους, την πολυαγαπημένη του σύζυγο, τα παιδιά και τα εγγόνια του».

Τις περισσότερες φορές που μιλούσε, είχε να δώσει κάποια ατάκα, την οποία θα χρησιμοποιούσαν πάρα πολλοί. Κουβέντες που αγαπήθηκαν και έμειναν στην ιστορία…

Το «τα πάντα όλα» ήταν από τις πιο γνωστές εκφράσεις του Νίκου Αλέφαντου και χρησιμοποιήθηκε από άνδρες και γυναίκες!

«Στα εξηγώ ωραία; Μάθε μπαλίτσα; Βρε μάθε μπαλίτσα από τον άρχοντα;» είχε πει σε δημοσιογράφο, προσπαθώντας να πει τα… δικά του και να αποφύγει να σχολιάσει μια ερώτηση που του έγινε.

«Γιατί δεν βγαίνει ο κύριος Δούρος στο τηλέφωνο. Βγες από την Κόρινθο να μιλήσεις με τον Αλέφαντο» έλεγε μέσα στο παράπονο στην… ιστορική του παρουσία σε εκπομπή της Έλλης Στάη.

«Καλώς τα παιδιά καλώς τα 3-0” είχε πει, λίγο πριν ο ΠΑΟΚ κατέβει στον Πειραιά για να παίξει με τον Ολυμπιακό, ενώ ιστορική έχει μείνει και η ατάκα “Qu’est-ce que c’est Καρυπίδης;”

Κανείς δεν ξεχνάει την κοινή του παρουσία με τον Άγγελο Χαριστέα σε δελτίο ειδήσεων του Ant1. «Τους κάνατε παιχταράδες. Ο Χαριστέας θέλει να κάνει μεταγραφή από την Εθνική» είχε πει, χωρίς να τον ενδιαφέρει πως ο Έλληνας επιθετικός βρισκόταν σε διπλανό “παράθυρο”.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

More in ΕΙΔΗΣΕΙΣ

APXH