Δυτ. Μακεδονία

kozan.gr: Ο πρώην Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού και πρώην Πρόεδρος της εταιρείας Tουρισμού Δ. Μακεδονίας, Θ. Ζυμπίδης για Κασαπίδη: “Η τοποθέτηση του Περιφερειάρχη Γ. Κασαπίδη στη θέση του Προέδρου της εταιρείας Τουρισμού Δυτικής Μακεδονίας, μας παραπέμπει σε λυπηρά συμπεράσματα συγκεντρωτισμού που μόνο κακό κάνουν στην αυτοδιοίκηση και στην κοινωνία μας”

Σε ανάρτησή του στο facebook πρώην Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού και πρώην Πρόεδρος της εταιρείας τουρισμού Θ. Ζυμπίδης σημειώνει: “Θεμελιώδεις αρχές της αυτοδιοίκησης είναι η ομαδικότητα και η συλλογική προσπάθεια . Η τακτική της συγκέντρωσης των αρμοδιοτήτων σε ένα πρόσωπο έχει καταστροφικά αποτελέσματα στην ομάδα που διοικεί αλλα και στην κοινωνία. Πρόσφατο παράδειγμα η τοποθέτηση του Περιφερειαρχη Γ. Κασαπιδη στην θέση του προέδρου της εταιρείας Τουρισμού Δυτικής Μακεδονίας, η οποία μας παραπέμπει σε λυπηρά συμπεράσματα συγκεντρωτισμου που μόνο κακό κάνουν στην αυτοδιοίκηση και στην κοινωνία μας .Το μόνο που επιτυγχάνεται είναι η καταργηση θεμελιώδων κανόνων όπως η ομαδικότητα και η συναποφαση και αν το δούμε διαχρονικά τέτοια φαινόμενα δεν κράτησαν πολύ…Η άποψη μου για την προεδρία της Εταιρείας Τουρισμού Δυτικής Μακεδονίας ήταν πάντα ξεκάθαρη ότι δηλαδή θα πρέπει να καταλαμβανεται από Περιφερειακό Σύμβουλο της Καστοριάς όχι μόνο γιατί η Καστοριά είναι η ναυαρχίδα του Τουρισμού της Περιφέρειας μας αλλά και επειδή πρέπει να υπάρχει άμεση επαφή με την έδρα της εταιρίας. Ελπίζω να μην χάσουμε ακόμα περισσότερα σαν περιοχή από τέτοιες σπασμωδικές κινήσεις της Περιφερειακής αρχής”.

Προτεινόμενα άρθρα για εσένα

Δυτ. Μακεδονία

5 νέα κρούσματα κορονοϊού και κανένας θάνατος το τελευταίο 24ωρο

Ανακοινώνονται 5 νέα κρούσματα του κορονοϊού SARS-CoV-2 στη χώρα μας. Τα 4 σχετίζονται με γνωστή συρροή κρουσμάτων και το 1
Δυτ. Μακεδονία

Κ. Χατζηδάκης: Έκτακτες επιχορηγήσεις έως €1,5 δισ. στις λιγνιτικές περιοχές

Την εκταμίευση έως και 1,5 δισεκατομμυρίου ευρώ για τις λιγνιτικές περιοχές της Δυτικής Μακεδονίας και της Μεγαλόπολης προβλέπει το Ταμείο