Κοζάνη

Eπιβραβεύτηκαν οι μαθητές που διακρίθηκαν στον Μαθητικό Διαγωνισμό Καινοτομίας με θέμα «Κοζάνη: Έξυπνη Πόλη»

Με drones, ποδήλατα και εκπαιδευτικά κιτ ρομποτικής επιβραβεύτηκαν οι μαθητές που διακρίθηκαν στον Μαθητικό Διαγωνισμό Καινοτομίας με θέμα «Κοζάνη: Έξυπνη Πόλη».

Η παράδοση των βραβείων πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο, το πρωί της Τετάρτης 15 Ιουλίου 2020 από το δήμαρχο Κοζάνης, Λάζαρο Μαλούτα. Οι μαθητές που βραβεύτηκαν παρουσίασαν τις πιο καινοτόμες και ευφάνταστες  προτάσεις, οι οποίες ενσωματώθηκαν στον στρατηγικό σχεδιασμό του Δήμου Κοζάνης για την προώθηση του μοντέλου της Έξυπνης Πόλης.

Να σημειωθεί πως ο διαγωνισμός ήταν μία πρωτοβουλία της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας και του Δήμου Κοζάνης, που υλοποιήθηκε με την υποστήριξη του Τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας.

 

Βραβεύτηκαν οι μαθητές:

Δημοτικό

Χαραλαμπίδου Ευτυχία (1ο Δημοτικό Σχολείο)

Εν.Ε.Ε.Γυ.Λ.

Βαλιάκα Βασιλική

Γυμνάσιο

Μυλωνάς Γιάννης (Μουσικό Γυμνάσιο Πτολεμαΐδας)

Γαύρου Αργυρώ– Σοφία Παπαζήση-Ιωνά (8 Γυμνάσιο)

Λύκειο

Αποστολίδου Αθηνά (1ο Λύκειο) + Αποστολίδου Αλεξάνδρα (Δημοτικό Σχολείο Χαρισίου Μούκα)

Δησερή Ευαγγελία (4ο Λύκειο)

Προτεινόμενα άρθρα για εσένα

Κοζάνη

Επαναλειτουργία των ΚΔΑΠ-ΜΕΑ του Δήμου Κοζάνης

Ανακοινώνεται ότι στο πλαίσιο επαναλειτουργίας των Κ.Δ.Α.Π και σύμφωνα με την Δ/11/οικ:20728/709 εγκύκλιο του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, από
Ειδήσεις Κοζάνη

Συνελήφθησαν 5 ανήλικοι και ένας 18χρονος στην Πτολεμαΐδα για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών

Συνελήφθησαν χθες (29-05-2020) το βράδυ σε περιοχή της Πτολεμαΐδας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Εορδαίας, σε συνεργασία με