Δ.Ε.ΤΗ.Π.: Σταδιακή παροχή θερμικής ενέργειας από 7 Οκτωβρίου – Υπενθύμιση για τακτοποίηση οφειλών των καταναλωτών

Η Δημοτική Επιχείρηση Τηλεθέρμανσης Πτολεμαΐδας – Δήμου Εορδαίας (Δ.Ε.ΤΗ.Π.), πληροφορεί τους καταναλωτές της, ότι τη Δευτέρα 06/10/2025 θα ξεκινήσει η προθέρμανση των δικτύων, για την λειτουργία της τηλεθέρμανσης χειμερινής περιόδου 2025-2026.
Η θερμική ενέργεια θα παρέχεται σταδιακά προς τους καταναλωτές από τις απογευματινές ώρες της Τρίτης 07/10/2025, ώστε να διασφαλιστεί η ομαλή εκκίνηση του συστήματος.
Για οποιοδήποτε τεχνικό πρόβλημα παρακαλούνται οι εξουσιοδοτημένοι διαχειριστές των οικοδομών να απευθύνονται στη Δ.Ε.ΤΗ.Π. στο τηλέφωνο : 24630-55745, τις εργάσιμες ημέρες και ώρες ή να αφήνουν το μήνυμά τους στον τηλεφωνητή όλο το 24ωρο.
Για θέματα οφειλών και λογαριασμών παρακαλούνται οι καταναλωτές να επικοινωνούν με το Γραφείο Εξυπηρέτησης Καταναλωτών της Δ.Ε.ΤΗ.Π. τις εργάσιμες ημέρες και ώρες στο τηλέφωνο : 24630-55743.
Υπενθυμίζεται ότι οι καταναλωτές που έχουν οφειλές πρέπει να τις τακτοποιήσουν, διότι σε αντίθετη περίπτωση δεν θα παρέχεται θερμική ενέργεια την νέα περίοδο θέρμανσης.
ΑΠΟ ΤΗ Δ.Ε.ΤΗ.Π.