Δυτ. Μακεδονία

Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας: Συνάντηση για τον οδικό άξονα που συνδέει την Ακρινή με τις όμορες Κοινότητες και την Εθνική Οδό Κοζάνης-Θεσσαλονίκης

✅ ️Η προγραμματισμένη συνάντηση, με βασικό θέμα τη βελτίωση του οδικού άξονα που συνδέει τη Δ.Κ. Ακρινής με τις όμορες Κοινότητες και την Εθνική Οδό Κοζάνης-Θεσσαλονίκης πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας με την συμμετοχή του Περιφερειάρχη Γιώργου Αμανατίδη, του Δημάρχου Κοζάνης Γιάννη Κοκκαλιάρη, του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Κοζάνης Κωνσταντίνου Βύζα, του Αντιδημάρχου Δ.Ε. Ελλησπόντου Νεκτάριου Ελευθεριάδη, και των Προέδρων Δημοτικών Κοινοτήτων, Ακρινής Γιώργου Αντωνιάδη, Αγ, Δημητρίου Ηλία Τεντσογλίδη, Δρεπάνου Φώτη Παπαδημητρίου.
✍️ Όπως είχε συμφωνηθεί, ένα μήνα μετά την ευρεία σύσκεψη στο Δημαρχείο Κοζάνης με θέμα το οδικό δίκτυο της ευρύτερης περιοχής της Ακρινής, θα ακολουθούσε η εξειδίκευση και η υλοποίηση των αποφάσεων με προτεραιότητα στη βελτίωση της δημοτικής οδού.
🔷 ️Ήδη, όπως αναπτύχθηκε στη σημερινή συνάντηση έχουν ολοκληρωθεί οι αναγκαίες ενέργειες από την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας και το Δήμο Κοζάνης για την εκτέλεση των απαραίτητων εργασιών και παρεμβάσεων. Το επόμενο διάστημα θα υπογραφεί με το Δήμο Κοζάνης η σχετική προγραμματική σύμβαση με την Περιφέρεια να χρηματοδοτεί το συγκεκριμένο έργο με 250χιλ. ευρώ.

Προτεινόμενα άρθρα για εσένα

Δυτ. Μακεδονία

5 νέα κρούσματα κορονοϊού και κανένας θάνατος το τελευταίο 24ωρο

Ανακοινώνονται 5 νέα κρούσματα του κορονοϊού SARS-CoV-2 στη χώρα μας. Τα 4 σχετίζονται με γνωστή συρροή κρουσμάτων και το 1
Δυτ. Μακεδονία

Κ. Χατζηδάκης: Έκτακτες επιχορηγήσεις έως €1,5 δισ. στις λιγνιτικές περιοχές

Την εκταμίευση έως και 1,5 δισεκατομμυρίου ευρώ για τις λιγνιτικές περιοχές της Δυτικής Μακεδονίας και της Μεγαλόπολης προβλέπει το Ταμείο