Κοζάνη

Δήμος Βοΐου: 1ο Εργαστήριο Γυναικείας Ενδυνάμωσης

Το Σάββατο 27 Απριλίου 2024, στο Τραμπάντζειο Γυμνάσιο Σιάτιστας, έλαβε χώρα το πρώτο βιωματικό εργαστήριο με θέμα την Αυτογνωσία και την Αυτοενίσχυση «Ο εαυτός μου μέσα από τους άλλους», στα πλαίσια του πρότζεκτ γυναικείας ενδυνάμωσης που υλοποιεί πιλοτικά ο Δήμος μας. Οι επιλογή των εικοσιπέντε συμμετεχουσών έγινε με βάση την δήλωση ενδιαφέροντος σε προηγούμενη εκδήλωση με αφορμή την παγκόσμια μέρα της Γυναίκας. Ως «Αυτογνωσία» ορίζεται η διαδικασία εξερεύνησης του εαυτού, μια διαδικασία που ενισχύεται μέσα από την επικοινωνία με τους άλλους και καταλήγει στην ουσιαστική αντίληψη που έχει το άτομο για τον εαυτό και τις ικανότητές του, στην αυτοαντίληψη. Η ανάγκη των γυναικών για έκφραση, εξωστρέφεια και κοινωνικοποίηση είναι ένα βασικό στοιχείο που ξεχωρίσαμε κατά τη διάρκεια του εργαστηρίου.

Ευχαριστούμε όσες γυναίκες συμμετείχαν και μοιράστηκαν σκέψεις, προβληματισμούς και χαμόγελα καθώς και τις υπεύθυνες υλοποίησης:

Κατερίνα Γκούντρα, Ψυχολόγος

Αννέτα Ντόκου, Πολιτικός Μηχανικός

Κατερίνα Τσαούση, Εκπαιδευτικός

Άννα Τσαούση, Ψυχολόγος

Βασιλική Λαδά, Νομικός

Προτεινόμενα άρθρα για εσένα

Κοζάνη

Επαναλειτουργία των ΚΔΑΠ-ΜΕΑ του Δήμου Κοζάνης

Ανακοινώνεται ότι στο πλαίσιο επαναλειτουργίας των Κ.Δ.Α.Π και σύμφωνα με την Δ/11/οικ:20728/709 εγκύκλιο του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, από
Ειδήσεις Κοζάνη

Συνελήφθησαν 5 ανήλικοι και ένας 18χρονος στην Πτολεμαΐδα για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών

Συνελήφθησαν χθες (29-05-2020) το βράδυ σε περιοχή της Πτολεμαΐδας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Εορδαίας, σε συνεργασία με