Connect with us

«Τυχερό» μωρό γεννήθηκε στις 22/2/22 στις 2:22 στο δωμάτιο 2

Uncategorized

«Τυχερό» μωρό γεννήθηκε στις 22/2/22 στις 2:22 στο δωμάτιο 2

Η μικρή Τζούντα από τις ΗΠΑ μπορεί να είναι το πιο καλότυχο και αισιόδοξο μωρό του κόσμου; Έχει σίγουρα πολλές πιθανότητες υπέρ της, αφού γεννήθηκε στις 22/2/22 στις 2:22 το πρωί, στο δωμάτιο νο.2.

Αμερικανικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι ένα ζευγάρι στην Βόρεια Καρολίνα – η Άμπερλι και ο Χανκ Σπίαρ – έγιναν γονείς σε αυτήν την ξεχωριστή παλίνδρομη ημερομηνία. Η κορούλα τους, όπως μετέδωσε το Fox News, ήρθε στον κόσμο στις 22/2/22 στις 2:22 το πρωί, στο δωμάτιο νο.2 του Ιατρικού Κέντρου του Μπέρλνγκτον.

Ανακοίνωση για αυτή την σημαδιακή γέννηση έβγαλε και το δίκτυο νοσοκομείων Cone Health, αναφέροντας ότι οι Σπίαρς αποφάσισαν να ονομάσουν το νεογέννητο κοριτσάκι τους Τζούντα.

Τι σημαίνει αυτή η μοναδική ημερομηνία

Η ημερομηνία 22/2/22 είναι μια ημέρα αφιερωμένη στην διασύνδεση, την εγγύτητα, την κοινωνικότητα, την ενσυναίσθηση. Μοιάζει με μια συμπαντική απάντηση στην έλλειψη ανθρώπινης επαφής που βιώσαμε εν μέσω της πανδημίας του κορονοϊού.

Η ιδιαιτερότητα της ημερομηνίας 22/2/22 την έχει καταστήσει την πιο δημοφιλή ημέρα αυτού του μήνα για γάμους, σύμφωνα με την πλατφόρμα γάμου ηλεκτρονικού εμπορίου Zola -κάτι που σημαίνει πολλά, δεδομένου ότι οι Τρίτες είναι ιστορικά η λιγότερο δημοφιλής ημέρα της εβδομάδας για γάμους.

«Αυτή η μέρα είναι η καλύτερη για ενέργειες που ενισχύουν την αγάπη που νιώθετε για τον σύντροφό σας», αναφέρει ο αριθμολόγος Τζέσι Κάλσι. Μπορεί επίσης να αξιοποιηθεί και σε άλλες δραστηριότητες, ακόμη και επαγγελματικές ή κοινωνικές. Η ημερομηνία μπορεί να είναι η αφορμή για να αναδείξουμε τη βαθιά ριζωμένη επιθυμία μας για ισορροπία και αρμονία με τους άλλους. «Η ευαισθησία και η ενσυναίσθηση μπορεί να είναι πιο εμφανείς αυτήν την ημέρα, υποδηλώνοντας ότι θα μπορούσατε να συνειδητοποιήσετε περισσότερο την ανάγκη για αλλαγή στις συνήθειες της σχέσης σας» αναφέρει ο ειδικός.

«Δύο είναι ο αριθμός της διαίσθησης, της παρατήρησης και των σχέσεων», λέει η αριθμολόγος Τζάσμιν Γουλφ. Η ημέρα αυτή, σύμφωνα με την αριθμολόγο, αντανακλά την ανθρώπινη ανάγκη μας για συνεργασία και ομαδική εργασία. «Αυτή η μέρα είναι μια υπέροχη μέρα για να σκεφτούμε πώς επικοινωνούμε με τους αγαπημένους μας και να επιδιώξουμε να διατηρήσουμε μια ανοιχτή καρδιά», λέει.

More in Uncategorized

APXH