Connect with us

Το κόλπο στο αυτοκίνητο που θα στο δροσίσει γρήγορα

ΔΙΑΦΟΡΑ

Το κόλπο στο αυτοκίνητο που θα στο δροσίσει γρήγορα

Δείτε ποιο είναι το τρικ

Το καλοκαίρι με τις υψηλές θερμοκρασίες όταν αφήνουμε το αυτοκίνητο στον ήλιο μετά μοιάζει να βράζει. Ακόμη και υπό σκιά μπορεί η θερμοκρασία μέσα σε έναν τόσο κλειστό χώρο τα πρώτα λεπτά που θα μπούμε να αγγίζουν και τους 45 βαθμούς Κελσίου.

Αν έχεις κλιματιστικό τα πράγματα μπορεί να διορθωθούν πιο γρήγορα αλλά και πάλι όχι αμέσως. Αν δεν έχεις κλιματιστικό θα πρέπει να περιμένεις αρκετή ώρα για να μπεις μέσα και να μην ζαλιστείς. Ωστόσο, υπάρχει ένα κόλπο που μπορεί να σου δροσίσει το αυτοκίνητο πολύ πιο γρήγορα.

Η συγκεκριμένη τακτική βασίζεται σε μια αρχή της Φυσικής. Ο τρόπος για άμεση δροσιά είναι πανεύκολος και χρειάζεται μόνο δύο συντονισμένες κινήσεις. Στην ουσία θα κάνετε τον αέρα να ανέβει πάνω από τον ψυχρότερο.

Τι πρέπει να κάνεις…

Κατέβασε το παράθυρο που βρίσκεται στην πλευρά του οδηγού και πήγαινε από την πλευρά του συνοδηγού. Τότε άρχισε να ανοιγοκλείνεις την πόρτα αρκετές φορές. Θα πρέπει να ανοιγοκλείνεις την πόρτα που βρίσκεται απέναντι από το παράθυρο. Το μεγαλύτερο μέρος του θερμού αέρα θα φύγει από το αυτοκίνητο και το ο εσωτερικός χώρος θα γεμίσει με τον αέρα που υπάρχει απ’ έξω. Η θερμοκρασία θα αρχίσει πολύ γρήγορα να κατεβαίνει.

Το τρικ είναι δοκιμασμένο και θα σε εκπλήξει. Μην ξεχνάς επίσης να βάζεις πάντα ηλιοπροστασία στο αυτοκίνητο.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

More in ΔΙΑΦΟΡΑ

APXH