Η παράσταση θα παρουσιαστεί τον προσεχή χειμώνα (Νοέμβριο), στην Κεντρική Σκηνή και στην συνέχεια ως Εφηβική Σκηνή για γυμνάσια και λύκεια, στην ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΕΧΝΗΣ και σε περιοδεία σε πόλεις της Δυτικής Μακεδονίας.

Αναζητά επίσης γυναίκες  (σκηνική ηλικία 22-45) που μπορούν να τραγουδούν και να χορεύουν, για να συμμετέχουν στο χορό της παράστασης.

Ζητούμενα ακρόασης:

Oι υποψήφιοι/ες θα παρουσιάσουν ένα μονόλογο της επιλογής τους  που θα έχουν προετοιμάσει οι ίδιοι. Για τις γυναίκες του χορού θα ζητηθεί ένα τραγούδι και χορός.

Η ακρόαση θα πραγματοποιηθεί στις 28 Ιουνίου και ώρες 12-3 στην Αίθουσα Τέχνης.

Οι πρόβες της παραγωγής θα ξεκινήσουν τέλος Σεπτέμβρη 2023. Οι ηθοποιοί που θα επιλεγούν για την παράσταση θα πρέπει να έχουν διαθεσιμότητα μέχρι τέλος Δεκεμβρίου 2023.

Οι ενδιαφερόμενοι, ες παρακαλούνται να στείλουν το βιογραφικό τους και δύο πρόσφατες φωτογραφίες (μία ολόσωμη και μία κοντινή) και βίντεο εάν υπάρχει,  μέχρι και την Δευτέρα 26  Ιουνίου 2023  στο email  του ΔΗΠΕΘΕ.

Σημείωση: Οι ενδιαφερόμενοι, ες που επιθυμούν να συμμετέχουν στην ακρόαση θα πρέπει να ζουν ή να έχουν κατοικία στο Νομό Κοζάνης.

Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στο ΔΗΠΕΘΕ Κοζάνης και στο τηλέφωνο 2461024062.