Connect with us

Τοπική Κοινότητα Αγίου Δημητρίου: Συγχαρητήρια στον χωριανό μας Γεώργιο Τσανουσίδη για την σωτήρια πράξη ανθρωπιάς του !!!

Uncategorized

Τοπική Κοινότητα Αγίου Δημητρίου: Συγχαρητήρια στον χωριανό μας Γεώργιο Τσανουσίδη για την σωτήρια πράξη ανθρωπιάς του !!!

Είναι ιδιαίτερη τιμή και διπλή η χαρά μας, διότι πέρα από το ότι ένας συνάνθρωπος μας έσωσε την ζωή ενός άλλου ανθρώπου, αλλά και γιατί επιπλέον αυτός ο άνθρωπος που έδωσε το “Φιλί της Ζωής”, είναι ο φίλος και (συγ)χωριανός μας Γιώργος Τσανουσίδης !!!

Είναι πολύ σημαντικό σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς που η ανθρωπότητα γίνεται όλο και πιο σκληρή όλο και πιο βάρβαρη, όπου το ενδιαφέρον για τον συνάνθρωπο μεταφράζεται σε συμφέρον και ο καθένας κοιτάει ξεκάθαρα την πάρτη του και σε πολλές περιπτώσεις κιόλας πως να επικρατήσει ο ίδιος ακόμα και αν αυτό γίνει εις βάρος του συνανθρώπου του, είναι ελπιδοφόρο ότι υπάρχουν ακόμα άνθρωποι όπως ο Γιώργος !!!

Και ενώ οι ανάγκες της καθημερινότητας και της ζωής είναι πλέον ζωτικής σημασίας και θέμα επιβίωσης για τον περισσότερο κόσμο σε μια κοινωνία που ακροβατεί και ψυχομαχεί, με όσα συμβαίνουν τα τελευταία χρόνια και όπως εξελίσσεται η κατάσταση να τρέχουμε και να μην φτάνουμε και από το ‘Να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα’ περάσαμε στο ‘Ο ένας να βγάζει το μάτι του άλλου’, γιατί έτσι βολεύει όσους μας Διαιρούν για να Βασιλεύουν, ένας άνθρωπος έσωσε έναν άλλον άνθρωπο άγνωστο προς αυτόν, σπάζοντας, έστω και για λίγο, αυτόν τον Κώδικα Απανθρωπιάς που ολοένα και πιο πολύ θέλουν να μας επιβάλουν !!!
Ο Γιώργος Τσανουσίδης (οδηγός των ΚΤΕΛ Κοζάνης), όταν έφτασε με το δρομολόγιο του στην Αθήνα, ένας από τους επιβάτες λιποθύμησε κατά την αποβίβαση του, χάνοντας τις αισθήσεις του, χωρίς να δίνει σημεία ζωής, τότε ο Γιώργος ήταν που αμέσως έτρεξε και του έκανε την γνωστή ΚΑΡΠΑ (Καρδιοαναπνευστική Αναζωογόνηση) επαναφέροντας τον μέχρι να του παρασχεθούν οι Πρώτες Βοήθειες από το πλήρωμα του Ασθενοφόρου που κατέφτασε και τώρα βρίσκεται σε ανάρρωση !!!
Μπράβο Γιώργο !!!

Είσαι, όχι μόνο για το χωριό μας που σε γνωρίζουμε, αλλά και για όλους όσους πλέον (σε) έχουν μάθει για εσένα και την σωτήρια πράξη σου, πρότυπο αλληλεγγύης και ανθρωπιάς !!!
Είναι τιμή μας και καμάρι μας που είσαι από τον Άγιο Δημήτριο Ελλησπόντου Κοζάνης !!!

Τοπικό Συμβούλιο Αγίου Δημητρίου

Continue Reading
You may also like...

More in Uncategorized

APXH