Connect with us

Την Κοινότητα Σπάρτου επισκέφθηκε ο Βουλευτής Π.Ε. Κοζάνης Γιώργος Αμανατίδης

ΚΟΖΑΝΗ

Την Κοινότητα Σπάρτου επισκέφθηκε ο Βουλευτής Π.Ε. Κοζάνης Γιώργος Αμανατίδης

Την Κυριακή 9/1/2022 ο Βουλευτής Ν. Κοζάνης  κ. Γιώργος Αμανατίδης συναντήθηκε με κατοίκους της Κοινότητας Σπάρτου με σκοπό να τους ενημερώσει για την πρόοδο των θεμάτων που τέθηκαν σε προηγούμενη συνάντηση μαζί τους (εδώ).

Στο πλαίσιο αυτό:

1ον Με τη συνδρομή και συντονισμό του Γραφείου του Βουλευτή υποβλήθηκαν έγκαιρα οι ενστάσεις των κατοίκων για τα ΠΣΕΑ 2017, εγκρίθηκαν και καταβλήθηκαν τα ποσά στους δικαιούχους πριν από την εκπνοή του 2021.

2ον Συζητήθηκε το πρόβλημα που έχει η εκκλησία του χωριού και προέκυψε λόγω των σεισμών. Η εκκλησία δεν λειτουργεί λόγω των ζημιών που υπέστη, με συνέπεια να μην εξυπηρετούνται εδώ και αρκετά χρόνια οι πολίτες του Σπάρτου για τον εκκλησιασμό και τις κοινωνικές εκδηλώσεις τους.

Ένα ζήτημα που θα πρέπει να βρει λύση και προς την κατεύθυνση αυτή θα καταβληθεί κάθε προσπάθεια.

3ον Οι κάτοικοι ενημερώθηκαν ότι το αρδευτικό της Βόρειας Ζώνης Πολυφύτου προωθείται από την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας και βρίσκεται στη φάση σχεδιασμού και προγραμματισμού.

Οι παρευρισκόμενοι ευχαρίστησαν τον Βουλευτή για το αίσιο τέλος στο θέμα του ΕΛΓΑ και συμφωνήθηκε η ανάγκη να βρεθεί λύση στο θέμα της εκκλησίας.

Continue Reading
You may also like...

More in ΚΟΖΑΝΗ

APXH