Connect with us

Την επόμενη Τετάρτη 19 Απριλίου το ΔηΠεΘε ΚΟΖΑΝΗΣ δίνει βήμα έκφρασης και δημιουργίας σε νέα και ταλαντούχα παιδιά της πόλης

ΚΟΖΑΝΗ

Την επόμενη Τετάρτη 19 Απριλίου το ΔηΠεΘε ΚΟΖΑΝΗΣ δίνει βήμα έκφρασης και δημιουργίας σε νέα και ταλαντούχα παιδιά της πόλης

Το #ΔηΠεΘε ΚΟΖΑΝΗΣ δίνει βήμα έκφρασης και δημιουργίας σε νέα και ταλαντούχα παιδιά της πόλης και την ΤΕΤΑΡΤΗ 19 Απριλίου και ώρα 20:00 στην ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΕΧΝΗΣ, θα δοθεί ένα ρεσιτάλ πιάνου από τους Ιωάννη Βογιατζή, Ιωάννη Δημόπουλο, Στέλιο Ιωσήφ και Παρασκευή Τζούκα, όπου θα παρουσιάσουν σε μια βραδιά μερικά από τα πιο δημοφιλή και απαιτητικά έργα του πιανιστικού ρεπερτορίου.
Οι πιανίστες Ιωάννης Βογιατζής, Ιωάννης Δημόπουλος, Στέλιος Ιωσήφ και Παρασκευή Τζούκα, συμμετείχαν πρόσφατα στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Πιάνου που διοργάνωσε το Φεστιβάλ πιάνου Θεσσαλονίκης, υπό την αιγίδα του Κρατικού Ωδείου Θεσσαλονίκης και σε συνεργασία με το Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης.
Οι νέοι μουσικοί απέσπασαν πολύ θετικές κριτικές, για το ερμηνευτικό και καλλιτεχνικό τους επίπεδο, από την κριτική επιτροπή η οποία αποτελούνταν από πιανίστες διεθνούς φήμης.
Στο σύνολο των συμμετοχών η περιοχή μας εκπροσωπήθηκε από τέσσερις μουσικούς, γεγονός που δείχνει το υψηλό εκπαιδευτικό και καλλιτεχνικό της επίπεδο.
Με την ευκαιρία της μουσικής αυτής εκδήλωσης, κάνουμε και τα πιο ιδανικά εγκαίνια στο νέο πιάνο που πρόσφατα απέκτησε το ΔηΠεΘε της πόλη μας.
Είσοδος ΕΛΕΥΘΕΡΗ.

More in ΚΟΖΑΝΗ

APXH