Κοζάνη

Τετάρτη 15-1, σε ποιες οδούς δεν λειτουργεί η τηλεθέρμανση, λόγω διαρροής, μέχρι αργά το μεσημέρι

Η Δ.Ε.Υ.Α. Κοζάνης ενημερώνει τους καταναλωτές τηλεθέρμανσης που διαμένουν ή δραστηριοποιούνται στις οδούς  Αγίου Χριστοφόρου, Θερμοπυλών, Ρουσιάδου, Σαλαμίνος, Κίρκης, Τριών Ιεραρχών, Ικάρων, Αδριανουπόλεως, Φοίνικος, Νικομήδειας. σε μικρό τμήμα της Πανόρμου, σε τμήμα της Φιλώτα και σε τμήμα της Αμύντα, ότι λόγω της διαρροής που προέκυψε επί της οδού Αγίου Χριστοφόρου, σήμερα, Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2025, δεν λειτουργεί προσωρινά η τηλεθέρμανση.

Η Δ.Ε.Υ.Α.Κ. φροντίζει ήδη για την αποκατάσταση της διαρροής, η οποία εκτιμάται πως θα επισκευαστεί μέχρι αργά το μεσημέρι.

 Η διαρροή στο συγκεκριμένο σημείο εντοπίστηκε χθες, οπότε και άρχισαν αμέσως οι εργασίες αποκατάστασης της, οι οποίες, λόγω της φύσης του προβλήματος, δεν κατέστη δυνατόν να ολοκληρωθούν χθες το απόγευμα. Γι’ αυτό, δόθηκε θερμική ενέργεια σ’ αυτές τις οδούς το βράδυ και διακόπτεται από σήμερα το πρωί προκειμένου να συνεχιστούν και να ολοκληρωθούν οι απαραίτητες εργασίες αποκατάστασης της διαρροής.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση σας.

 

Από την ΔΕΥΑΚ

Προτεινόμενα άρθρα για εσένα

Κοζάνη

Επαναλειτουργία των ΚΔΑΠ-ΜΕΑ του Δήμου Κοζάνης

Ανακοινώνεται ότι στο πλαίσιο επαναλειτουργίας των Κ.Δ.Α.Π και σύμφωνα με την Δ/11/οικ:20728/709 εγκύκλιο του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, από
Ειδήσεις Κοζάνη

Συνελήφθησαν 5 ανήλικοι και ένας 18χρονος στην Πτολεμαΐδα για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών

Συνελήφθησαν χθες (29-05-2020) το βράδυ σε περιοχή της Πτολεμαΐδας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Εορδαίας, σε συνεργασία με