Connect with us

Σχολικές μονάδες:Σύσκεψη στο Δήμο Εορδαίας για την επόμενη σχολική χρονιά

ΚΟΖΑΝΗ

Σχολικές μονάδες:Σύσκεψη στο Δήμο Εορδαίας για την επόμενη σχολική χρονιά

Με τους διευθυντές των σχολείων πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Δήμου Εορδαίας, συναντήθηκε σήμερα ο Δήμαρχος Παναγιώτης Πλακεντάς. Στην σύσκεψη συμμετείχαν η Αντιδήμαρχος Παιδείας, Εθελοντισμού και Κοινωνικής Μέριμνας Ρούλα Σεβαστού και ο Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας και των Σχολικών Επιτροπών του δήμου Κυριάκος Αντωνιάδης. Στην συνάντηση, η οποία πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου, συζητήθηκαν κυρίως θέματα τα οποία αφορούν τον προγραμματισμό της επόμενης σχολικής χρονιάς, για την καλύτερη λειτουργία των σχολικών μονάδων που βρίσκονται στο Δήμο Εορδαίας.

Ο Δήμαρχος Εορδαίας τόνισε ότι παρόλο τη δύσκολη χρονιά που ολοκληρώθηκε, η οποία έγινε κάτω από πρωτόγνωρες συνθήκες κυρίως λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, η συνεργασία μεταξύ δήμου και διευθύνσεων των σχολείων ήταν σε πολύ καλό επίπεδο, με κύρια χαρακτηριστικά την αμοιβαία κατανόηση των ζητημάτων, τη συνεχή προσπάθεια επίλυσης αυτών και την καθημερινή επικοινωνία.

Τέλος ο Παναγιώτης Πλακεντάς υπογράμμισε ότι η συνέχεια αυτής της συνεργασίας είναι αυτονόητη και θα εντατικοποιηθεί, έτσι ώστε με αυτό τον τρόπο να επιτευχθεί στον μέγιστο βαθμό η εύρυθμη και χωρίς προβλήματα λειτουργία όλων των σχολικών μονάδων.

Click to comment

ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

More in ΚΟΖΑΝΗ

APXH