Connect with us

Συνελήφθη ο Λιγνάδης – σοβαρά ερωτήματα για την ολιγωρία

ΕΛΛΑΔΑ

Συνελήφθη ο Λιγνάδης – σοβαρά ερωτήματα για την ολιγωρία

Πλήρης κατάρρευση του κρατικού μηχανισμού και πολλά ερωτηματικά για επιχειρούμενη συγκάλυψη προκαλεί η διαδικασία σύλληψης του σκηνοθέτη Δημήτρη Λιγνάδη. Ο Λιγνάδης συνελήφθη πριν από λίγα λεπτά, αφού όμως πριν από 2 ώρες είχε μεταβεί αυτοβούλως στην ΓΑΔΑ με τον δικηγόρο του και είχε αποχωρήσει σαν κύριος.

Είναι μία εξέλιξη που ήταν αναμενόμενη εδώ και πολλές ημέρες. Όμως στο μεσοδιάστημα δεν έγινε καμία έρευνα, δεν ελέγχθηκαν οι ηλεκτρονικοί υπολογιστές και τα κινητά τηλέφωνα του Δημήτρη Λιγνάδη, δεν έγινε καμιά άρση απορρήτου ώστε να δούμε αν έχει συνεργούς και ποιοι ήταν οι τακτικοί συνομιλητές του που θα μπορούσαν να έχουν εμπλοκή στις απεχθείς πράξεις του.

Η υπόθεση Λιγνάδη προσβάλει τόσο το πολιτικό σύστημα όσο και τον κρατικό μηχανισμό. Αναμένουμε λοιπόν την σφοδρή αντίδραση τόσο της κυβέρνησης όσο και του κράτους για να αποδείξουν ότι ο Λιγνάδης όχι μόνο δεν είναι υπεράνω νόμου, αλλά και οι συνεργοί που τον συγκάλυπταν όλο αυτό το χρονικό διάστημα θα βρεθούν και θα τιμωρηθούν παραδειγματικά.

Continue Reading
You may also like...

More in ΕΛΛΑΔΑ

APXH