Connect with us

Συνελήφθησαν δύο άτομα σε περιοχές της Πτολεμαΐδας και των Γρεβενών για κατοχή ναρκωτικών ουσιών

ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

Συνελήφθησαν δύο άτομα σε περιοχές της Πτολεμαΐδας και των Γρεβενών για κατοχή ναρκωτικών ουσιών

Συνελήφθησαν στις 07-02-2023 το βράδυ σε περιοχές της Πτολεμαΐδας και των Γρεβενών, από αστυνομικούς Υπηρεσιών των Διευθύνσεων Αστυνομίας Κοζάνης και Γρεβενών, δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 50 και 22 ετών, για κατοχή ναρκωτικών ουσιών, σε δύο (2) διαφορετικές περιπτώσεις.

Συγκεκριμένα στην πρώτη περίπτωση, συνελήφθη στην Πτολεμαΐδα από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) του Αστυνομικού Τμήματος Εορδαίας, 50χρονος ημεδαπός, διότι στην κατοχή του βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν μικροποσότητες ηρωίνης και ακατέργαστης κάνναβης, -1- τσιγάρο κάνναβης και -4- δισκία που εμπίπτουν στις διατάξεις του νόμου περί ναρκωτικών, την κατοχή των οποίων δεν μπόρεσε να δικαιολογήσει.

Στη δεύτερη περίπτωση, συνελήφθη σε περιοχή των Γρεβενών από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) του Τμήματος Ασφάλειας Γρεβενών, 22χρονος ημεδαπός, διότι στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν -15,1- γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης.

Προανάκριση για τις υποθέσεις ενήργησαν τα Τμήματα Ασφάλειας Εορδαίας και Γρεβενών, αντίστοιχα, ενώ οι δικογραφίες που σχηματίσθηκαν σε βάρος τους, θα υποβληθούν στους αρμόδιους εισαγγελείς.

More in ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

APXH