Συγκεκριμένα, χθες το απόγευμα συνελήφθη από προαναφερόμενους αστυνομικούς στην Καστοριά ο 65χρονος, διότι σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, συνολικού μικτού βάρους -12,4- γραμμαρίων.

Από τη συνεχιζόμενη αστυνομική έρευνα, προέκυψε ότι ο 65χρονος είχε προμηθευτεί, έναντι χρηματικού ποσού, την ανωτέρω ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης από τον 39χρονο, ο οποίος εντοπίσθηκε και συνελήφθη χθες το απόγευμα σε περιοχή της Καστοριάς από προαναφερόμενους αστυνομικούς με τη συνδρομή αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Καστοριάς, ενώ κατόπιν κατάλληλης αξιοποίησης στοιχείων, διαπιστώθηκε ότι ο 39χρονος είχε προμηθευτεί, έναντι χρηματικού ποσού, την προαναφερόμενη ναρκωτική ουσία από τον 44χρονο.

Έπειτα από αναζητήσεις εντοπίστηκε, ο 44χρονος χθες το βράδυ σε περιοχή της Καστοριάς από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καστοριάς και συνελήφθη.

Σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν χθες (16-06-2023) το απόγευμα και σήμερα (17-06-2023) το πρωί σε οικίες του 39χρονου και του 44χρονου, καθώς και σε κατάστημα ιδιοκτησίας του 44χρονου σε περιοχές της Καστοριάς, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν:

  • ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης, συνολικού καθαρού βάρους, -91,9- γραμμαρίων,
  • ποσότητα ακατέργαστης κάνναβηςσυνολικού μικτού βάρους -11- γραμμαρίων,
  • σπόροι κάνναβηςσυνολικού μικτού βάρους -15,5- γραμμαρίων,
  • ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, αναμεμειγμένης με καπνό, καθαρού βάρους -2,7- γραμμαρίων,
  • ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας, με υπολείμματα κάνναβης και
  • πέντε (5) τρίφτες κάνναβης, με υπολείμματα ακατέργαστης κάνναβης.

Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στην  κα. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς.