Connect with us

Συνάντηση εργασίας του προέδρου και μελών της διοίκησης του Επιμελητηρίου Κοζάνης, με τον πρόεδρο και τα μέλη της διοίκησης του Εμπορικού Συλλόγου Κοζάνης

ΚΟΖΑΝΗ

Συνάντηση εργασίας του προέδρου και μελών της διοίκησης του Επιμελητηρίου Κοζάνης, με τον πρόεδρο και τα μέλη της διοίκησης του Εμπορικού Συλλόγου Κοζάνης

Συνάντηση εργασίας του προέδρου και μελών της διοίκησης του Επιμελητηρίου Κοζάνης, με τον πρόεδρο και τα μέλη της διοίκησης του Εμπορικού Συλλόγου Κοζάνης πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου.

Συζητήθηκε το σύνολο των θεμάτων και των προβλημάτων που απασχολούν τον εμπορικό κόσμο της περιοχής σε θεσμικό, εθνικό, περιφερειακό και τοπικό επίπεδο, με κυρίαρχο το ζήτημα της “¨ασφυξίας” που έχει προκληθεί στον εμπορικό κόσμο της περιοχής, από την παρατεταμένη δυσλειτουργία της εμπορικής δραστηριότητας λόγω των μέτρων και των περιορισμών για την καταπολέμηση της πανδημίας.

Αποφασίστηκε η ανάληψη κοινών πρωτοβουλιών και παρεμβάσεων σε όλα τα επίπεδα,με στόχο την εξασφάλιση της αναγκαίας ρευστότητας για το διάστημα που ακολουθεί και μέχρι την ομαλοποίηση και την σταδιακή επιστροφή στην κανονικότητα. Συμφωνήθηκε επίσης η από κοινού λειτουργία για την κατάθεση δέσμης ενεργειών με στόχο την  τόνωση της τοπικής αγοράς και την εξυπηρέτηση του καταναλωτή.

Επίσης συζητήθηκε  η δημιουργία και η ενεργοποίηση χρηματοδοτικών εργαλείων, για την επανεκκίνηση των επιχειρήσεών, μετά από την δύσκολη και παρατεταμένη περίοδο της πανδημίας, προκειμένου να ορθοποδήσουν.

Σκοπός της διοίκησης του Επιμελητηρίου Κοζάνης είναι να ακούγονται τα προβλήματα που προκύπτουν έτσι ώστε να βρίσκονται λύσεις που να οδηγούν  στην βελτίωση της ανταγωνιστικότητας των μικρομεσαίων επιχειρήσεων.

More in ΚΟΖΑΝΗ

APXH