Δυτ. Μακεδονία

«Συνάντηση Δημοτικής Επιτροπής Ισότητας (Δ.ΕΠ.ΙΣ.) Δήμου Εορδαίας – Διοικητή Γενικού Νοσοκομείου Πτολεμαΐδας ¨Μποδοσάκειο¨

Στις 21-10-2024 ημέρα Δευτέρα και ώρα 11:00 π.μ., πραγματοποιήθηκε συνάντηση των κάτωθι εμπλεκόμενων φορέων για ζητήματα που αφορούν:

  1. Τη γνωστοποίηση λειτουργίας της Δημοτικής Επιτροπής Ισότητας Φύλων του Δήμου Εορδαίας.
  2. Τη γνωστοποίηση λειτουργίας του γραφείου Ισότητας των Φύλων της Δ/νσης Κοινωνικής Προστασίας και του Κέντρου Κοινότητας του Δήμου Εορδαίας, καθώς και τη δυνατότητα που έχουν οι υπηρεσίες για αντιμετώπιση περιστατικών ενδοοικογενειακής βίας.
  3. Την εύρεση κοινού πεδίου δράσης και συνεργασίας των Κοινωνικών Υπηρεσιών του Δήμου Εορδαίας και της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Γ.Ν. Πτολεμαΐδας ¨Μποδοσάκειο¨.

Στη συνάντηση παρευρέθηκαν: α) από το Δήμο Εορδαίας, ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Εθελοντισμού  & Ατόμων με Αναπηρία κ. Μπίγγας Στέφανος, η Πρόεδρος της ΔΕΠΙΣ κα. Νικολαΐδου Κωνσταντία και η Προϊσταμένη  του Τμήματος Κοινωνικής Πολιτικής & Πολιτικών  Ισότητας κα. Τσακμάκη Αναστασία, β) από το Γ.Ν. Πτολεμαΐδας, ο Διοικητής κ. Κετικίδης Ιωάννης και η Προϊσταμένη Κοινωνικής Υπηρεσίας κα. Λαζαρίδου Ιωάννα και γ)  η υπαστυνόμος Β΄ κα. Τσιαούση Βασιλική.

Ο Αντιδήμαρχος

Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Εθελοντισμού

και Ατόμων με Αναπηρία

Μπίγγας Στέφανος

 

Προτεινόμενα άρθρα για εσένα

Δυτ. Μακεδονία

5 νέα κρούσματα κορονοϊού και κανένας θάνατος το τελευταίο 24ωρο

Ανακοινώνονται 5 νέα κρούσματα του κορονοϊού SARS-CoV-2 στη χώρα μας. Τα 4 σχετίζονται με γνωστή συρροή κρουσμάτων και το 1
Δυτ. Μακεδονία

Κ. Χατζηδάκης: Έκτακτες επιχορηγήσεις έως €1,5 δισ. στις λιγνιτικές περιοχές

Την εκταμίευση έως και 1,5 δισεκατομμυρίου ευρώ για τις λιγνιτικές περιοχές της Δυτικής Μακεδονίας και της Μεγαλόπολης προβλέπει το Ταμείο